umtb
80+
Ulan yarım akıllı herif tek bir satıcıda olabilir onun dışında açık klavye gönderimiBak bakim küçük beyinli sıpa seni
Ulan yarım akıllı herif tek bir satıcıda olabilir onun dışında açık klavye gönderimiBak bakim küçük beyinli sıpa seni
Mucai değil herhangi bir klavye gönderimini sağlanıyor hala aliexp ondan bahsediyorumLink atarmısın ?
@şek herif bu klavye veya e yosso klavye bak bakalım bu tarz klavyeleri gönderiyorlar mı eşk seni sattım ben zaten klavyeyi sen ara @ gibi durUlan yarım akıllı herif tek bir satıcıda olabilir onun dışında açık klavye gönderimi
s2mi atar o satışa kapalı ürün açık olanlar pahalı ürünler ve az tercih edilenler ucuza gelmedikten sonra açık olsa ne olurLink atarmısın ?
Klavye var bende zaten terbiyesiz herif ayrıca sen klavye gönderimi kapalı dedin hala klavye gönderimi var aliexpreste Türkiye ye@şek herif bu klavye veya e yosso klavye bak bakalım bu tarz klavyeleri gönderiyorlar mı eşk seni sattım ben zaten klavyeyi sen ara @ gibi dur
Mesaj otomatik birleştirildi:
s2mi atar o satışa kapalı ürün açık olanlar pahalı ürünler ve az tercih edilenler ucuza gelmedikten sonra açık olsa ne olur
Gündem'de olan klavyelere bak bakim açık mıKlavye var bende zaten terbiyesiz herif ayrıca sen klavye gönderimi kapalı dedin hala klavye gönderimi var aliexpreste Türkiye ye
Çok normal değil mi kapalı olması ama sen hepsi kapalı diyorsunGündem'de olan klavyelere bak bakim açık mı
Usta sen çok boş yapıyorsun niyeÇok normal değil mi kapalı olması ama sen hepsi kapalı diyorsun
Sen aklına geleni söyle başkası söyleyince terbiyesiz mi olsun Saldırmışsın bildiğin üstüne de bilmeden etmeden konuşmuşsun hala daha laf yetiştirmeye çalışma çaban koparttı.terbiyesiz herif
Bende okudum da adam haklı sövmekte alınmayan birşeyi hala alınır diyor alabiliyorsa alsın boş yapmışSen aklına geleni söyle başkası söyleyince terbiyesiz mi olsun Saldırmışsın bildiğin üstüne de bilmeden etmeden konuşmuşsun hala daha laf yetiştirmeye çalışma çaban koparttı.
Elimde %100 var ilgilenirsen apayadoSatacak olan bana fiyatı ve hangi şehirde olduğunu yazsın