hiç bilemiyorum bi kısım rtx derken bi kısım rx diyor ve herkes ölümüne savunuyor bi türlü karar veremedim7800xt
hiç bilemiyorum bi kısım rtx derken bi kısım rx diyor ve herkes ölümüne savunuyor bi türlü karar veremedim7800xt
7800xt 4070 düz pek içini açmıyor alabilirsen 7900gre al undervolt+ o.c ile uçuyo kartBu başlıkta açılan birçok konu gördüm fakat bi türlü emin olamadım sizce hangisi mantıklı Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Hocam anket açsam herkes beğenir görüntü olarak nasıl beğenemeye bilirsin ki yani renkler zevkler tartışılamaz ama genele hitap eden bir tasarıma sahipHocam nedense 7900GRE ye çok ısınamadım görüntü olarak beni cezbetmiyor performansı güzel de olsa. Çok saçma geliyor biliyorum ama maalesef öyle geliyor bana
siteye güvenemiyorum ve taksit seçenekleri pek uymuyor yoksa bende 7900gre isterim700TL daha çıkıp şunu alırsın 4070 super ile rakip bir kart
PowerColor RX 7900 GRE Hellhound 16G-L/OC 256 Bit GDDR6 16 GB Ekran Kartı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz PowerColor RX 7900 GRE Hellhound 16G-L/OC 256 Bit GDDR6 16 GB Ekran Kartı fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! PowerColor RX 7900 GRE Hellhound 16G-L/OC 256 Bit GDDR6 16 GB Ekran Kartı özelliklerini incele, 24.035,41 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Hocam kartı yan takıyoruz ya hiç bir güzelliği yok kartın. Sadece fanları rgb. Saygı duyarım size güzel geliyor olabilir ama bence çok saçma geliyor görüntüsü güzel olmadığı için almamam katılıyorum size.Hocam anket açsam herkes beğenir görüntü olarak nasıl beğenemeye bilirsin ki yani renkler zevkler tartışılamaz ama genele hitap eden bir tasarıma sahip
Çok düşünme alabiliyorsan 7900 gre taksitim uymuo diosan düşünme 4070 al. fazla düşünme hangisi daha kolayına geliyorsa onu yap. Bizide bilgilendirsiteye güvenemiyorum ve taksit seçenekleri pek uymuyor yoksa bende 7900gre isterim
serin tutacam diye*7800xt alacaksan sakın gigabyte alma ben 1 ay önce sistem topladım serin tutucam fanlar deli gibi sesli dönüyor rahatsız edici derecede
7900 greBu başlıkta açılan birçok konu gördüm fakat bi türlü emin olamadım sizce hangisi mantıklı Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
4070Bu başlıkta açılan birçok konu gördüm fakat bi türlü emin olamadım sizce hangisi mantıklı Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
7800xt>4070 ayrıca 16gb vram var
Yok ben ölümüne savunmuyorum.Benchmarklar her yerde hocam açıp bakabilirsin.Ray Tracing aşığı değilsen -ki çoğu oyunda yok- 7800XT daha mantıklı bir tercih benim gözümde.Serilerin kalitesini bilemiyorum ama düz bakınca 7800XT 3 fanlı yapıda muhtemelen daha soğuk da çalışır.Ama bu tamamen tahmin bi kontrol et sıcaklık değerlerini vs.hiç bilemiyorum bi kısım rtx derken bi kısım rx diyor ve herkes ölümüne savunuyor bi türlü karar veremedim
bende daha soğuk çalışıyor gibi biliyorum muhtemelen 7800xt alırımYok ben ölümüne savunmuyorum.Benchmarklar her yerde hocam açıp bakabilirsin.Ray Tracing aşığı değilsen -ki çoğu oyunda yok- 7800XT daha mantıklı bir tercih benim gözümde.Serilerin kalitesini bilemiyorum ama düz bakınca 7800XT 3 fanlı yapıda muhtemelen daha soğuk da çalışır.Ama bu tamamen tahmin bi kontrol et sıcaklık değerlerini vs.