Neler Yeni

21K Gaming Sistem Tavsiyesi

babapro21

80+ Bronze
Bana da bekle dediler ama onları dinlemeden aldım. Sonuç:
6850TL'ye Ryzen 5 3600, GTX 1660Ti'lı hazır sistem aldım ve siparişi verdikten 2 saat sonra o sistem 2k zam yedi.
Bir daha bekle düşsün ya da bekle X kişisi sistem çıkaracak diyen olursa takacağım bıçağı:D
pc hocasinin pc si galiba.
hocam valla bende bunlari bekledim mal gibi almadim almadım sonra dedim ben
Maks 8K ya kadar PC alicam dedim.
Tabi sıfır Hepsiburada,n11 yerlerden.
şansıma da o günde dehset indirim olmuştu.
kendim tek tek parca toplayarak aldım.
aldiktan 10Dk sonra sadece Rtx 2060 9500 oldu.

5300 e Rtx 2060+R5 1600Af sistem topladım.
buradan benim gibi mal gibi bekleyen arkadaşlara sesleniyorum kesinlikle bu Bekleyin bekleyin dolar kesin düşer diyen mallara sakın inanmayın.
onlar yuzunden daha bekleseydim suan Gt1030 lu bir PC bile alamazdım.

Türkiye'de artan seyin fiyatı dusmuyorrrrrrr.

damedamedameyo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
304
İsim
Muhammed Emin Ocak
pc hocasinin pc si galiba.
hocam valla bende bunlari bekledim mal gibi almadim almadım sonra dedim ben
Maks 8K ya kadar PC alicam dedim.
Tabi sıfır Hepsiburada,n11 yerlerden.
şansıma da o günde dehset indirim olmuştu.
kendim tek tek parca toplayarak aldım.
aldiktan 10Dk sonra sadece Rtx 2060 9500 oldu.

5300 e Rtx 2060+R5 1600Af sistem topladım.
buradan benim gibi mal gibi bekleyen arkadaşlara sesleniyorum kesinlikle bu Bekleyin bekleyin dolar kesin düşer diyen mallara sakın inanmayın.
onlar yuzunden daha bekleseydim suan Gt1030 lu bir PC bile alamazdım.

Türkiye'de artan seyin fiyatı dusmuyorrrrrrr.
Hayır GameGaraj sistemiydi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Erdem
Bana dediler işte yok "Bu sistem bu kadar etmez 1 ay önce fiyatı şöyleydi böyleydi", yok "Youtuberları bekle 13k ya RTX3060 Ti sistem alırsın" felan... Hepsi hikaye.. Dediğim gibi yayınlasalar bile zaten alması ayrı sıkıntı. Stokçu şerefsizler 3'er 5'er tane alıyor fırsat vermiyorlar. Çok şanslıysanız belki.. Youtuberlardan artık umudum yok şuan dolar aşırı yükseldi fiyatlar uçtu evet ama neyse ki ben kasa için ayırdığım birikimimi en başından beri dolarda ve altında tuttum. Türk lirasında kalsaydım şuan babayı alırdım. Bir diğer avantajım da monitörü 5-6 ay önce almıştım.

Şuan tek zararım; maaşımı dolarla almadığım için geri kalan klavye, mouse vs. ıvır zıvırları daha yüksek fiyatlardan almış olacağım ama ona da yapacak bir şey yok.

Daha fazla zarara girmemek için amacım yılbaşından önce bir sistem almak. Çünkü 7'den 70'e herkesin bildiği üzere, her yılbaşında vergiler ve fiyatlar uçuyor. Doların ne olacağını hiç söylemiyorum bile.

Benden size bir tavsiye: Siz siz olun bu devirde bir şey alma imkanınız olduğu an direkt alın abi 1 saniye bile beklemeyin. Çünkü devir öyle bir devir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Neyse arkadaşlar. Şimdi ben bu sistemi aldıktan sonra uygun fiyatlı bir sıvı soğutucu takmayı düşünüyorum. Bu kasa, bu anakart ve bu işlemci için önereceğiniz uygun fiyatlı bir sıvı soğutucu var mıdır? Bir de sıvı soğutucu montajı zor bir şey midir?

Son düzenleme:

babapro21

80+ Bronze
Bana dediler işte yok "Bu sistem bu kadar etmez 1 ay önce fiyatı şöyleydi böyleydi", yok "Youtuberları bekle 13k ya RTX3060 Ti sistem alırsın" felan... Hepsi hikaye.. Dediğim gibi yayınlasalar bile zaten alması ayrı sıkıntı. Stokçu şerefsizler 3'er 5'er tane alıyor fırsat vermiyorlar. Çok şanslıysanız belki.. Youtuberlardan artık umudum yok şuan dolar aşırı yükseldi fiyatlar uçtu evet ama neyse ki ben kasa için ayırdığım birikimimi en başından beri dolarda ve altında tuttum. Türk lirasında kalsaydım şuan babayı alırdım. Bir diğer avantajım da monitörü 5-6 ay önce almıştım.

Şuan tek zararım; maaşımı dolarla almadığım için geri kalan klavye, mouse vs. ıvır zıvırları daha yüksek fiyatlardan almış olacağım ama ona da yapacak bir şey yok.

Daha fazla zarara girmemek için amacım yılbaşından önce bir sistem almak. Çünkü 7'den 70'e herkesin bildiği üzere, her yılbaşında vergiler ve fiyatlar uçuyor. Doların ne olacağını hiç söylemiyorum bile.

Benden size bir tavsiye: Siz siz olun bu devirde bir şey alma imkanınız olduğu an direkt alın abi 1 saniye bile beklemeyin. Çünkü devir öyle bir devir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Neyse arkadaşlar. Şimdi ben bu sistemi aldıktan sonra uygun fiyatlı bir sıvı soğutucu takmayı düşünüyorum. Bu kasa, bu anakart ve bu işlemci için önereceğiniz uygun fiyatlı bir sıvı soğutucu var mıdır? Bir de sıvı soğutucu montajı zor bir şey midir?
Sıvı soğutucunun montajinin kolay oldugunu kule tipi sogutucu aldıktan sonra anliyacaksin.
öyle zahmetli, zor ve sterli ki mesela eğer anakartin dandikse veyahuta az vida ile tuturuluyorsa ya da kule tipi sogutucu çok ağır ise anakartina gore iste o zmn darbe alirsa kasa o kule tip sogutucu anakarti ortadan soker o zmn gorursun gününü.😣
ama anakartin iyiyse ve çok küçük ve tasiyacak durumdaysa sıkıntı yok çünkü ucuz yollu çözüm oluyor kule tipi soğutucular.

Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Erdem
ASUS B560M-P SI 5000MHz(OC) DDR4 Soket 1200 M.2 HDMI mATX Anakart nasıldır peki? İyi bir anakart mıdır? İleride upgrade yapılmaya uygun mudur? Mesela i5-11600k veya i7-11700k vs. taksam veya 2x16GB ram yapsam destekler mi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Erdem
Evet arkadaşlar. Başka sistem tavsiyelerinde bulunacak olan var mı?

Top Bottom