Çözüldü✓ 21k Hazır Sistem Önerisi

Rx 6700xt 12gb veya RTX 3060 12gb hangisini temel alarak sistem bakayım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aşağı yukarı birkaç bin TL oynar

İleride upgrade yapacaksan anakart da ram hızı 4600mhz olan modeli seç

Bu daha uygun fiyatlı bir 3060 sistem

Benim önerim driver vs gibi konulardan ötürü Nvidia tercih etmen
Normalde AMD düşünüyordum ama bugün forumda çok fazla AMD kartlarından hata alan gördüm o yüzden fikrim değişti benimde

Galiba ilk arkadaşın attığı 4060ti lı sistemi alıcam. Monitör konusunda senin tavsiye ettiğin bir şey var mı yoksa arkadaşın attıkları yeterli mi

Sistem:
Benim kullandığım ve memnun kaldığım:
F/p ürün:
Rekabetçi oyunlar için:
Bu sistemi alın bide f/p yazan monitörü alın tadından yenmez paranızda cebinizde kalır

Tn panel bu IPS değil

Bu sistemi alın bide f/p yazan monitörü alın tadından yenmez paranızda cebinizde kalır
2k oynayacaksın VRAM sıkıntısı çekebilirsin.Yok ben 1080p oynarım diyorsan güzel sistem

Tn panel bu IPS değil

2k oynayacaksın VRAM sıkıntısı çekebilirsin.Yok ben 1080p oynarım diyorsan güzel sistem
Vram şuanda sıkıntı evet ama bence ilerde buna göre devam edeceklerdir bence 15klık ekran kartına 8gb vram koymuşlar bence oyunları ilerde buna göre şekillendirirler bence 8gb diye almamakta saćmalık olur amd sevmiyorsa

Vram şuanda sıkıntı evet ama bence ilerde buna göre devam edeceklerdir bence 15klık ekran kartına 8gb vram koymuşlar bence oyunları ilerde buna göre şekillendirirler bence 8gb diye almamakta saćmalık olur amd sevmiyorsa
Senin dediğin de doğru.Burada devreye performans ve kalite giriyor ; performans istiyorsa 4060ti (8gb), kalite istiyorsa yani 2k grafikler 3060 (12gb).Konu sahibi arkadaş buna göre karar versin

Senin dediğin de doğru.Burada devreye performans ve kalite giriyor ; performans istiyorsa 4060ti (8gb), kalite istiyorsa yani 2k grafikler 3060 (12gb).Konu sahibi arkadaş buna göre karar versin
https://pckolik.com/urun/ghost-oyun-bilgisayari-geforce-rtx-4060ti/

Kasa olarak bunu seçtim. Anakartı aorus elite, SSD i de 1tb olanla değiştirince 23.374 TL ye geliyor.

Monitör olarak bunu alıcam
https://www.itopya.com/aoc-24-24g2spubk-165hz-1ms-hdmi-dp-fhd-ips-gaming-monitor_u22624

Toplamda 28.5k ye geliyor

Bir de öbür ay elime para geçince 2x8 ram daha almayı düşünüyorum şimdilik ramleri ellemedim

Son düzenleme:
Şakamı hocam. 3060 12gb ile 4060ti yı kıyaslıyorsunuz şuan ?

Dlss kapalı 60fps civarı geziyor.1080p ekran kartı diyor birde !
🤔🤦

Geri