Niye bu bütçeye topladinız ki hazır alsaydınız çok daha iyi olurdu. Kasanız ne ? Monitörünüz ne ?Başlıkta belirttiğim gibi 22.000 tl sistem önere bilirmisiniz 22.000 tl üzerine çıkamam asgari ücrete çalışıyorum sistem toplama için 3 aydır biriktirmeye çalıştım sadece kasa monitörüm var arkadaşlar
Kasam yok hocam malesef nişanlım benim sisteme el koydu için kendime 22.000 tl kadar sistem almak istiyorum önerebileceğiniz hazır sistemlerede bakarımNiye bu bütçeye topladinız ki hazır alsaydınız çok daha iyi olurdu. Kasanız ne ? Monitörünüz ne ?
Yav sadece kasa monitorüm var demişsin şimdide kasam yok diyorsunKasam yok hocam malesef nişanlım benim sisteme el koydu için kendime 22.000 tl kadar sistem almak istiyorum önerenileceğiniz hazır sistemlerede bakarım
Ben bulamadım intel tarafında görmüştüm sadece 1 tane amd tarafında bulamadım hiç4060 lı sistemler vr
Intel beğenmiyormusunBen bulamadım intel tarafında görmüştüm sadece 1 tane amd tarafında bulamadım hiç
Sadece kasa yazdım monitörüm var yazdımYav sadece kasa monitorüm var demişsin şimdide kasam yok diyorsun
Hiç intel kullanmadım 35 yaşındayım 13 yaşımdan beridir amd kullandımIntel beğenmiyormusun
Hiç intel kullanmadım 35 yaşındayım 13 yaşımdan beridir amd kullandım
Olur hocam birde rx7600 sisteme bakabilirimBi buna bak istersen. Kasa-psu pek iş yapmaz ama iyi. İstersen Rx 7600 sistwm bakayım.AMD R5 5600 - RTX 4060 - B550M - 500GB M.2 SSD - 16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
AMD R5 5600 - RTX 4060 - B550M - 500GB M.2 SSD - 16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Olur hocam birde rx7600 sisteme bakabilirim