Neler Yeni

22-23k laptop önerisi

OrkunJJ

80+ Silver
Acer Nitro 5 kesinlikle tercih etmelisin.
İşlemci i7 12700H rakibi neredeyse aynı performansı veriyorlar.
Ekran kartı da 140W tdp fazlasıyla performanslı çalışacaktır.
144Hz IPS panel var daha ne olsun.

4050 li MSI Thin de ekran kartı 45W tdp ve paneli TN.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Mux switch ne oluyor kısaca anlatabilir misin
Dahili grafik birimini devre dışı bırakıp direk Nvidia/AMD ekran kartıyla görüntü vermesini sağlıyor bir çok konuda gecikmeyi azaltıyor.

Kazo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Kazım Arda Kaplan
Acer Nitro 5 kesinlikle tercih etmelisin.
İşlemci i7 12700H rakibi neredeyse aynı performansı veriyorlar.
Ekran kartı da 140W tdp fazlasıyla performanslı çalışacaktır.
144Hz IPS panel var daha ne olsun.

4050 li MSI Thin de ekran kartı 45W tdp ve paneli TN.

Dahili grafik birimini devre dışı bırakıp direk Nvidia/AMD ekran kartıyla görüntü vermesini sağlıyor bir çok konuda gecikmeyi azaltıyor.
Peki daha önce acer kullanmadım hiç yarı yolda bırakır mı temiz kullanıyorum PC’leri

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Enes Çetin
Şöyle kankam

Ekler

• images (1).jpeg
    images (1).jpeg
    24.9 KB · Hit: 26
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Enes Çetin
Kankam eğer bütçen yeterse acer'i alabilirsin msı göre biraz daha iyi performans olarak ama yetmezse msı'ın performansıda çok iyi kötü değil

OrkunJJ

80+ Silver
Peki daha önce acer kullanmadım hiç yarı yolda bırakır mı temiz kullanıyorum PC’leri
Yarı yolda bırakmaz diye net bir şey söylemek zor olur. Sonuçta elektronik ürün şans işidir. 80K verdiğin cihaz bile 3 sene sonra bozulabilir.
Ama cihaz gerçekten kaliteli ve Abdullah abi de hikayesinde önermişti sorun yaşayacağını düşünmüyorum.

Kazo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Kazım Arda Kaplan
Yarı yolda bırakmaz diye net bir şey söylemek zor olur. Sonuçta elektronik ürün şans işidir. 80K verdiğin cihaz bile 3 sene sonra bozulabilir.
Ama cihaz gerçekten kaliteli ve Abdullah abi de hikayesinde önermişti sorun yaşayacağını düşünmüyorum.
Çok teşekkürler bütçeyi çıkarırsam acer çıkaramazsam Msi alıp daha sonra 8gb daha ram takıcam zamanını ayırdığın için teşekkürler

Kankam eğer bütçen yeterse acer'i alabilirsin msı göre biraz daha iyi performans olarak ama yetmezse msı'ın performansıda çok iyi kötü değil
Çok teşekkürler zamanını ayırdığın için teşekkürler para yeterse acer alıcam yetmezse Msi ve 8gb ram

Top Bottom