1 Capsi kapa20-22 BİN TL BÜTÇEM VAR ÜST SEGMENTTE OYUNLARI YÜKSEK AYARLARDA 5-10 YIL BENİ İDARE ETMESİNİ İSTİYORUM İTOPYA HAZIR SİSTEMLERDEN ÖNEREBİLECEĞİNİZ VAR MIDIR
Kanka deminden beri konulara yazdığın cevaplar hiç açıcı değil 22k bütçe diyor daha ne olsun anlamıyorum biraz saygılı, normal konuş.1 Capsi kapa
2 O fiyata hiçbir sistem 10 yıl boyunca en iyi oyunlara yüksekte oynatmaz
22k bütçe ile 10 yıl boyunca en üst düzey oyunları yüksek ayarlarda akıcı oynamak istiyor sence bu kolay bir şey mi?Kanka deminden beri konulara yazdığın cevaplar hiç açıcı değil 22k bütçe diyor daha ne olsun anlamıyorum biraz saygılı, normal konuş.
Keşke konuyu 2 gün önce açsaydın güzel sistemler vardı stokta.20-22 BİN TL BÜTÇEM VAR ÜST SEGMENTTE OYUNLARI YÜKSEK AYARLARDA 5-10 YIL BENİ İDARE ETMESİNİ İSTİYORUM İTOPYA HAZIR SİSTEMLERDEN ÖNEREBİLECEĞİNİZ VAR MIDIR
5800x+3070 li bir sistem vardı hadi 5800x 10 yıl sonra idare edebilir belki ama 8gb vramli 3070 nasıl idare edecek?Kanka deminden beri konulara yazdığın cevaplar hiç açıcı değil 22k bütçe diyor daha ne olsun anlamıyorum biraz saygılı, normal konuş.
zaten tahmini olarak yazılmış bir şey parçalar yıllar içinde değiştirilebilir tabii ki sadece bütçeme uygun iyi bir bilgisayar önerisi almak istemiştim.5800x+3070 li bir sistem vardı hadi 5800x 10 yıl sonra idare edebilir belki ama 8gb vramli 3070 nasıl idare edecek?
tabii ki Oynatır Nasıl oynatmaz 3070 ten bahsediyoruz burda1 Capsi kapa
2 O fiyata hiçbir sistem 10 yıl boyunca en iyi oyunlara yüksekte oynatmaz
5800X+3070 li bir hazır sistem vardı 4 yıl götürür ama ondan sonrası için bir yükseltme yapabilirsinizzaten tahmini olarak yazılmış bir şey parçalar yıllar içinde değiştirilebilir tabii ki sadece bütçeme uygun iyi bir bilgisayar önerisi almak istemiştim.
50.000 Tl ye mi dizsin ?22k bütçe ile 10 yıl boyunca en üst düzey oyunları yüksek ayarlarda akıcı oynamak istiyor sence bu kolay bir şey mi?
10 yıl öncenin 3070 benzeri olan bir kart şu anda cyberounk 2077 yi yüksek te oynatıyor mu?tabii ki Oynatır Nasıl oynatmaz 3070 ten bahsediyoruz burda
d-dostum bu sistem epik![]()
ULTIMA-5800X / AMD Ryzen 7 5800X / ASUS TUF GeForce RTX 3080 V2 OC 10GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
ULTIMA-5800X oyuncu bilgisayarı AMD Ryzen 7 5800X ve ASUS DUAL RTX 3070 ekran kartı ile güçlendirilerek üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı. Tüm sistemlerimizde ücretsiz montaj ve test hizmetimiz bulunmaktadır.www.gaming.gen.tr