tabii ki el tipiniz ve tutuş şeklinize göre seçmeniz daha iyi olacaktır.çok uzun değil mi ya da fotoda öyle duruyor benim elim orta ile küçük arası bir şey
Daha ucuzu var ayrıca prodigy kötü.
Bunu al bu fiyata iyi bir mouse.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ama nasıl tuttuğunuz ve ne oynadığınıza da bağlı.
cs go , valorant ama cyberpunk çıkınca ikisine de ara verip full cyberpunk oynayabilirim 100 200 saat
Bunu al bu fiyata iyi bir mouse.
Ama nasıl tuttuğunuz ve ne oynadığınıza da bağlı.
cs go , valorant ama cyberpunk çıkınca ikisine de ara verip full cyberpunk oynayabilirim 100 200 saat
@PROS(!) komik bir şey varsa söyle biz de gülelim dost.Daha ucuzu var ayrıca prodigy kötü.
@PROS(!) komik bir şey varsa söyle biz de gülelim dost.
Mouse'a kötü diyen mi var Prodigy de kullandım Lightsync da şuan kullanıyorum prodigy'nin çift tıklama sorunu var ayrıca diğer g102 lere göre 50 tl pahalı...Senin köti dediğin mouseyi çok uzun sürelerce kullananlar var. Neresi kötü?
Mouse'a kötü diyen mi var Prodigy de kullandım Lightsync da şuan kullanıyorum prodigy'nin çift tıklama sorunu var ayrıca diğer g102 lere göre 50 TL pahalı...
Sende olmadı diye herkeste olmiyacak diye bir şey yok. prodigy sorunlu diye lightsync çıkardılar.Sen, oradamı, kaldın. Ben kaç yıl kullandım bende sorun olmadı sende oldu diye herkesdemi var? Bir sürü kullanan var sorunsuz.
Bu arada kaç yıl kullanmıştın merak sadece.Sen, oradamı, kaldın. Ben kaç yıl kullandım bende sorun olmadı sende oldu diye herkesdemi var? Bir sürü kullanan var sorunsuz.
Sende olmadı diye herkeste olmiyacak diye bir şey yok. prodigy sorunlu diye lightsync çıkardılar.
Sende olmadı diye herkeste olmiyacak diye bir şey yok. prodigy sorunlu diye lightsync çıkardılar.
Bu arada kaç yıl kullanmıştın merak sadece.