Neler Yeni

220 TL BANDINDA ( MEKANİK ! ) KLAVYE ARAYANLAR BURAYA!

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,874
İsim
Efe Kıcır
Arkadaşlar hepsi burada da KBR 90 ORİON Mekanik klavye şuanda 228 TL ye alınabiliyor, ürün aslında 250 270 TL bandında satılıyor ama hepsi burada şuan 250 TL ve üzeri alışveriş yapanlara 25 TL 500 TL ve üzeri alışverişlerde 50 TL indirim uygulamakta.
ürün linki:

Ben zaten bişey aldıktan sonra olur hep böyle şeyler arkadaş şans yemin ediyorum bi bana gülmedi size gülsün :D

1 ay idarelik alınabilir. Sonrasında %99 ihtimalle bozulur sizde süs olarak duvara asarsınız.

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,874
İsim
Efe Kıcır
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Neden? sorunu mu var?

"Rempeyç" desem yeterli olur diye düşünüyorum. 30 tl daha koyup g213 alınabilir. Ayrıca kalite adına hiçbir şey göremiyorum. Mekanik alınacaksa kaliteli olanlar en ucuz 450-500 tlden başlıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dostum ürünü araştırdın veya kullandın mı? Bir ürüne kötü veya hemen bozulur diyebilmen için elinde geçerli bir sebep veya kanıt olmalı.

O kadar çok rampage ürünü kullandım ki bununda farklı olmayacağını adım gibi biliyorum. Fiyatı uygun tutabilmek için kaliteden kestikçe kesiyorlar. Millette klavye alıyorum diye seviniyor birkaç ay sonra herzamanki gibi hüsran tabiiki de. Ama rampagenin bir ürününü beğeniyorum o da drop plus ona lafım yok

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,874
İsim
Efe Kıcır
"Rempeyç" desem yeterli olur diye düşünüyorum. 30 TL daha koyup g213 alınabilir. Ayrıca kalite adına hiçbir şey göremiyorum. Mekanik alınacaksa kaliteli olanlar en ucuz 450-500 tlden başlıyor.
Söylediğin klavye 306 TL bu klavye 230TL arada sanırım 30 değilde 70TL fark var. ve g213 mekanik değil. Ayrıca gayet iyi klavye sorunuda yok.

"Rempeyç" desem yeterli olur diye düşünüyorum. 30 TL daha koyup g213 alınabilir. Ayrıca kalite adına hiçbir şey göremiyorum. Mekanik alınacaksa kaliteli olanlar en ucuz 450-500 tlden başlıyor.

O kadar çok rampage ürünü kullandım ki bununda farklı olmayacağını adım gibi biliyorum. Fiyatı uygun tutabilmek için kaliteden kestikçe kesiyorlar. Millette klavye alıyorum diye seviniyor birkaç ay sonra herzamanki gibi hüsran tabiiki de. Ama rampagenin bir ürününü beğeniyorum o da drop plus ona lafım yok
Logitech HyperX Steel Series Corsair gibi markaların, ucuz ürünlerini almaktansa GamePower Rampage gibi markaların pahalı klavyelerini almak daha mantıklı. Ayrıca gamepower ında rampage inde gayet kaliteli çok satan ürünleri var Saber RGB RMK-X1 Warlock KBR 18 MYTH gibi.

Söylediğin klavye 306 TL bu klavye 230TL arada sanırım 30 değilde 70TL fark var. ve g213 mekanik değil. Ayrıca gayet iyi klavye sorunuda yok.

Belirttiğim gibi sizin belirttiğiniz fiyatlarda mekanik olmaz ! Varsada (öneridiğiniz) kalite konusunda leştir. İyi olduğunu söylüyorsunuz sebebinide belirtirseniz sevinirim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,386
Üyeler
163,487
Son üye
ozyuurtonur
Top Bottom