Neler Yeni

2200 Tl bütçem var hangisini tercih etmeliyim ?

eminn_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
579
İsim
Emin
Bütçe
2200
va
ips
ips
Lütfen ince ve detaylı bilgi verin bir daha değiştirmeyeceğim yanlış seçim yapmak istemiyorum.

tugix

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Tugay Aksu
FPS oyunları oynuyorsan 24 inch her zaman daha iyidir. Ayrıca görüntü açısından ips panel va panele göre daha iyi acer olanı alabilirsin 27inch monitörlerde yırtılmalar oluyor ayrıca. Şimdiden hayırlı olsun.

Burqk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
162
İsim
Burak mert
Kesinlikle IPS model i tercih etmelisin.

eminn_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
579
İsim
Emin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aryond öneririm.
bende ondan yanayım fakat paneli va ips ile arasında o kadar ciddi fark mı var ? 2 yıl + 1 ay ölü pixel garantisi var ömür boyu bakım pivot kavis vs diğerlerinde bunlar yok ama sadece ips var arada kaldım
Mesaj otomatik birleştirildi:

FPS oyunları oynuyorsan 24 inch her zaman daha iyidir. Ayrıca görüntü açısından ips panel va panele göre daha iyi acer olanı alabilirsin 27inch monitörlerde yırtılmalar oluyor ayrıca. Şimdiden hayırlı olsun.
27 inç monster de gsync var ve ekran kartım 1660 süper yine de yırtılma olur mu ?

Vitor Pereira

80+ Silver
En İyi Cevap
1
bende ondan yanayım fakat paneli va ips ile arasında o kadar ciddi fark mı var ? 2 yıl + 1 ay ölü pixel garantisi var ömür boyu bakım pivot kavis vs diğerlerinde bunlar yok ama sadece ips var arada kaldım
Mesaj otomatik birleştirildi:

27 inç monster de gsync var ve ekran kartım 1660 süper yine de yırtılma olur mu ?
Va panel bence ıps den daha iyi, ips in 1 tık altı olarak değerlendirilir ama ben Va panelin lcd den sonra en iyi panel olduğunu düşünüyorum.

Top Bottom