mekanik klavye önerisi
bılmedıgımden soruyorum ak820 prodan daha mı iyi, ne farkları varThmaker TH80 SE conta 75% mekanik klavye NKRO sıcak deÄiÅtirilebilir kuzey bakan RGB 2.4Ghz/Bluetooth 5.0/kablolu klavye - AliExpress 7
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com
hocam ak820pro iyi midir bilginiz var mı? çok fazla önerilmiş biraz çıkıp onu mu alsam diyorum.Thmaker TH80 SE conta 75% mekanik klavye NKRO sıcak deÄiÅtirilebilir kuzey bakan RGB 2.4Ghz/Bluetooth 5.0/kablolu klavye - AliExpress 7
Ak820pro hep bu bütçede dolaşıyor zaten, th80se çok nadiren bu bütçeye düşüyor diyebilirim. Birbirine yakın modeller fakat stabilizerleri daha iyi bu modelin daha iyi bir ses sağlıyor dolayısıyla. İndirimde olmasa zaten ak820pro, f75 ikilisinden birini tercih ederdik.hocam ak820pro iyi midir bilginiz var mı? çok fazla önerilmiş biraz çıkıp onu mu alsam diyorum.
Anladım hocam teşekkür ederim. Sanırım bu modeli alıcam.Ak820pro hep bu bütçede dolaşıyor zaten, th80se çok nadiren bu bütçeye düşüyor diyebilirim. Birbirine yakın modeller fakat stabilizerleri daha iyi bu modelin daha iyi bir ses sağlıyor dolayısıyla. İndirimde olmasa zaten ak820pro, f75 ikilisinden birini tercih ederdik.
th80se nin gasket mount olması ses için daha iyi ama saçma bir şekilde bence ak820 pronun sesi daha iyi ama dediğin gibi bu fiyatlara normalde düşmüyordu , şeyi soracağım erkan tft mi gif koyulabiliyor mu yoksa sadece bu şekilde görüntü müAk820pro hep bu bütçede dolaşıyor zaten, th80se çok nadiren bu bütçeye düşüyor diyebilirim. Birbirine yakın modeller fakat stabilizerleri daha iyi bu modelin daha iyi bir ses sağlıyor dolayısıyla. İndirimde olmasa zaten ak820pro, f75 ikilisinden birini tercih ederdik.
Ekran değil bu sticker tarzı bir şey, ikiside gasket mount zaten switch farkıda var bir miktarth80se nin gasket mount olması ses için daha iyi ama saçma bir şekilde bence ak820 pronun sesi daha iyi ama dediğin gibi bu fiyatlara normalde düşmüyordu , şeyi soracağım erkan tft mi gif koyulabiliyor mu yoksa sadece bu şekilde görüntü mü
Alıntıyı görüntüle
ak820 pro integrated plate mount olması lazım içini açtığımda gördüğüm kadarıylaEkran değil bu sticker tarzı bir şey, ikiside gasket mount zaten switch farkıda var bir miktar
o zaman tft ekran isterseniz ak820 pro tercih edebilirsiniz haricinde hangisi ucuzsa onu alınAnladım hocam teşekkür ederim. Sanırım bu modeli alıcam.
aliexpresste ilk siparise indirim kodu falan oluyor mu?Thmaker TH80 SE conta 75% mekanik klavye NKRO sıcak deÄiÅtirilebilir kuzey bakan RGB 2.4Ghz/Bluetooth 5.0/kablolu klavye - AliExpress 7
Oluyor, 3 5 dolarlık bir çok kod vardıda şuan bilmiyorum çalışmıyor benim kaydettiklerim.aliexpresste ilk siparise indirim kodu falan oluyor mu?