crazyboy40
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 4,756
sağ olGeçmiş olsun hocam.
Adaşım be sözünün eri adam
AlamadımHocam valla herkese dağıtınca canım çekti.![]()
Onu kastetmemiştim hocam. Geçmiş olsun tekrardan. Yakında başka bir kart illa girer onu alırısınız nasipse.Alamadım
inşallahOnu kastetmemiştim hocam. Geçmiş olsun tekrardan. Yakında başka bir kart illa girer onu alırısınız nasipse.
Neye gülersin anlamadım? Amazon kötülemiyorum aksine amazon dünyadaki en iyi e-ticaret sitesi bunu herkes biliyor. Burada kötü olan durum siparişin iptal edilmesi ve hesabın banlanması. Gittigidiyorun da şöyle iyi bir yanı var: yaklaşık 1 ay önce QP gittigidiyor hesabından 3400 TL'ye Asus Rog Strix GTX 1650 Super satışa çıkarmış ve ben de bunu görüp almak istedim. Biraz bekledim ve QP'nin kendi sitesine bakayım dedim. QP'nin kendi sitesinde aynı ürün 3100 TL idi ve direkt aldım, şu an kullanmaktayım. Gittigidiyorun böyle iyi bir yanı var yani kısaca. İyi fırsatlar denk geliyor ve amazon gibi de herkes huraaa diye çökmüyor zaten çok takip eden de yok.Buna baya güldüm işte.
(Bundan önce gittigidiyorda ekran kartını iptal etmişlerdi konu sahibinin.)
Model ne?3100 den satıyorum kimse yazmıyor![]()
Model ne?
Çok normal, o model ısınma sorunlu.MSI GeForce GTX 1650 VENTUS XS fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, GeForce GTX 1650 VENTUS XS en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
MSI GeForce GTX 1650 VENTUS XS fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, GeForce GTX 1650 VENTUS XS en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com