2200g li bu sistem nasıl

Kienz

80+
Reaksiyon skoru
0
Bütçe
5500
kingston fury beast rgb 8 ram 3600mhz(2x)
corsair carbide spec-delta
asus prime b450m-k 2
samsung 970 evo plus 500gb
snowman m200
Bu parçalar toplamda 4800 lira tuttu. Birde ucuz bir 2. El 2200g alcam sizce bu sistem alınır mı? veya bir uyumsuzluk çıkarmı ?

asus prime b450m-k 2
snowman m200
Bu parçalar toplamda 4800 lira tuttu. Birde ucuz bir 2. El 2200g alcam sizce bu sistem alınır mı? veya bir uyumsuzluk çıkarmı ?
İşlemci dahil değilse bu fiyata Ultra aşırı pahalı , eğer işlemci fiyata dahilse aşırı pahalı iki türlüde pahalı

3400g komple sistemi 3500e sattım bugun. İkinci El ilanlarına bak bence

3400g komple sistemi 3500e sattım bugun. İkinci El ilanlarına bak bence
Herşeyi 2. El almak istemiyorum işlemciyide geçici alcam o yüzden 2. El alıyorum zaten
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İşlemci dahil değilse bu fiyata Ultra aşırı pahalı , eğer işlemci fiyata dahilse aşırı pahalı iki türlüde pahalı
Bütün malzemeleri kaliteli toplamaya çalıştım çok mu pahalı oldu bilmiyorum.

asus prime b450m-k 2
snowman m200
arkadaşımda bu işlemci var öncelikle kendisi rx480 / 580 4gb almayı düşünüyor yani bir süre sonra modern zorlayıcı oyunlar için alman gerekebilir

Herşeyi 2. El almak istemiyorum işlemciyide geçici alcam o yüzden 2. El alıyorum zaten
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bütün malzemeleri kaliteli toplamaya çalıştım çok mu pahalı oldu bilmiyorum.
Çok pahalı oldu hocam , Fiyat performans çok güzel parçalar var o paraya daha iyisi rahatlıkla toplanır

Çok pahalı oldu hocam , Fiyat performans çok güzel parçalar var o paraya daha iyisi rahatlıkla toplanır
Hocam zamanınız varsa bu sistemden daha iyi ve ucuza toplama şansınız varmı (siteler ayrı ayrı olmazsa iyi olur)

Hocam zamanınız varsa bu sistemden daha iyi ve ucuza toplama şansınız varmı (siteler ayrı ayrı olmazsa iyi olur)
Yani hocam emin olun toplanır fakat şuan vaktim yok çok yorgunum yatacağım yarın erken kalkıcam işim var , fakat forumda konu açarsanız değerli arkadaşlar elinden geldiğince yardımcı olur , olmadı ben yarın öğlen ayarlarım birşeyler , Bütçenizi belirterek konu açın hocam yardımcı olurlar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,531
Üyeler
184,942
Son üye
jhondurans
Geri