Hemde 800fps deab gta 5 açarmı
Açar olum sen ne diyon hem ben daha dün oynayıp test yaptım 300FPS aliyo (360P de)ab gta 5 açarmı
Bulabildiğim en ucuz AM4 anakart buydu hocam.Eğer sadece canlı ders amacı ile kullanılacak ise işlemci 3000G yapılabilir.
Depolama birimi kısmında yanlış etmişsiniz, 500GB HDD yerine 240GB SSD koyunuz.
Anakart tarafında daha ucuz bir şey tercih edilebilir.
Valla 3000 lira filan çıkar saniyodum hepsini bı topladım 2230TL çıktıOlum naptın 2200'e MUAZZAM bu! Ben piyasada 3200G kalmadı sanıyordum iyi denk gelmiş. Bu arada arkadaşın attığı monitör bende var. Alınır
ab gta 5 açarmı
En ucuz anakart bu 3000G stokta yok SSD bir EBA PC için gereksiz ve pahalı..Eğer sadece canlı ders amacı ile kullanılacak ise işlemci 3000G yapılabilir.
Depolama birimi kısmında yanlış etmişsiniz, 500GB HDD yerine 240GB SSD koyunuz.
Anakart tarafında daha ucuz bir şey tercih edilebilir.
HDD, yavaş çalışacaktır. Eğer seçtiğiniz ürün 7200RPM olsa yine eyvallah ama 5900RPM.
En ucuz anakart bu 3000G stokta yok SSD bir EBA PC için gereksiz ve pahalı..
Ellerine sağlık kralAmd Yd3200c5fhmpk Ryzen 3-3200g 3.60-4.00ghz 4mb A Fiyatları | En Ucuzu Akakçe
Amd Yd3200c5fhmpk Ryzen 3-3200g 3.60-4.00ghz 4mb A arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Biostar A320mh Ddr4 S+v+gl Am4 (matx) Fiyatları ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Biostar A320mh Ddr4 S+v+gl Am4 (matx) arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
![]()
Bilgisayar Bellek (RAM) Modelleri - PC RAM Fiyatları - n11
Bellek (RAM) ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Bellek (RAM) çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com
![]()
Aerocool VX Plus AE-VXP400 400 W 27A @ 12V Aktif PFC Güç Kaynağı Fiyatları ve Özellikleri
Aerocool VX Plus AE-VXP400 400 W 27A @ 12V Aktif PFC Güç Kaynağı en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.urun.n11.com
NOT: Bu sistem oyun amaçlı değildir. Canlı ders gibi ihtiyaçlarınızı karşılamak ve CS:GO, Fall Guys gibi sistem gereksinimleri düşük oyunları oynayabilmek amacınızsa önerebileceğim bir sistem.Deep Cool Matrexx 30 Mini Tower Kasa Siyah Psu Yok Fiyatları ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Deep Cool Matrexx 30 Mini Tower Kasa Siyah Psu Yok arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Dostlar Asgari ücretle çalışan birinin alabileceği bir sistem topladım. Sistem gündelik işler ve EBA için uygundur. CS:GO gibi hafif oyunları da oynayabileceğiniz bir bilgisayardır. Her şey dibinde dibi seçildi çünkü sıfır ucuz bir bilgisayar toplamaya çalışıyoruz birinci amacımız oyun değil. Evet Toxin EBA sistem hakkındaki görüşlerinizi bekliyorum.
ÖZELLEŞTİRME TAVSŞYELERİ
Depolama kısmında özelleştirme tavsiyelerim.
Eğer bana 120GB SSD yeter zaten oyun filan yüklemicem diyorsanız HDD'yi bununla değiştirebilirsiniz.
Ama ''Bana 240GB SSD lazım en az. Ama bütçeyi de pek aşamam'' diyenler 240GB bir SSD alıp sistemde kasa kullanmaz ve uzay montaj olarak sistemini kullanır.
Tabii hız önemli düşünsene derse geç kaldın hemen uyandın bilgisayarın açılmasını 1DK bekleyemezsin o sırada hoca yoklama aldı ve seni yok yazdıHDD, yavaş çalışacaktır. Eğer seçtiğiniz ürün 7200RPM olsa yine eyvallah ama 5900RPM.
Yavaş çalışması ile beraber çok sorun getirebilir.
aĞbİ geytA 5 açaymı?Amd Yd3200c5fhmpk Ryzen 3-3200g 3.60-4.00ghz 4mb A Fiyatları | En Ucuzu Akakçe
Amd Yd3200c5fhmpk Ryzen 3-3200g 3.60-4.00ghz 4mb A arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Biostar A320mh Ddr4 S+v+gl Am4 (matx) Fiyatları ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Biostar A320mh Ddr4 S+v+gl Am4 (matx) arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
![]()
Bilgisayar Bellek (RAM) Modelleri - PC RAM Fiyatları - n11
Bellek (RAM) ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Bellek (RAM) çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com
![]()
Aerocool VX Plus AE-VXP400 400 W 27A @ 12V Aktif PFC Güç Kaynağı Fiyatları ve Özellikleri
Aerocool VX Plus AE-VXP400 400 W 27A @ 12V Aktif PFC Güç Kaynağı en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.urun.n11.com
KLAVYE-MOUSE-MONİTÖRDeep Cool Matrexx 30 Mini Tower Kasa Siyah Psu Yok Fiyatları ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Deep Cool Matrexx 30 Mini Tower Kasa Siyah Psu Yok arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Philips 221V8 21,5" VA 75Hz 4ms FreeSync HDMI+VGA Full HD LCD Monitör : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Philips 221V8 21,5" VA 75Hz 4ms FreeSync HDMI+VGA Full HD LCD Monitör : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.trNOT: Bu sistem oyun amaçlı değildir. Canlı ders gibi ihtiyaçlarınızı karşılamak ve CS:GO, Fall Guys gibi sistem gereksinimleri düşük oyunları oynayabilmek amacınızsa önerebileceğim bir sistem.![]()
Rampage KM-RX9 Cypher Kablolu Hırvatça Oyuncu Klavye Mouse Seti Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Rampage KM-RX9 Cypher Kablolu Hırvatça Oyuncu Klavye Mouse Seti fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Rampage KM-RX9 Cypher Kablolu Hırvatça Oyuncu Klavye Mouse Seti özelliklerini incele, 589,41 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Dostlar Asgari ücretle çalışan birinin alabileceği bir sistem topladım. Sistem gündelik işler ve EBA için uygundur. CS:GO gibi hafif oyunları da oynayabileceğiniz bir bilgisayardır. Her şey dibinde dibi seçildi çünkü sıfır ucuz bir bilgisayar toplamaya çalışıyoruz birinci amacımız oyun değil. Evet Toxin EBA sistem hakkındaki görüşlerinizi bekliyorum.
ÖZELLEŞTİRME TAVSİYELERİ
Depolama kısmında özelleştirme tavsiyelerim.
Eğer bana 120GB SSD yeter zaten oyun filan yüklemicem diyorsanız HDD'yi bununla değiştirebilirsiniz.
Ama ''Bana 240GB SSD lazım en az. Ama bütçeyi de pek aşamam'' diyenler 240GB bir SSD alıp sistemde kasa kullanmaz ve uzay montaj olarak sistemini kullanır.
aÇaR oLuM seN nE DiYoN 800 ePPieS vEriYo (360P'de)aĞbİ geytA 5 açaymı?
YdwiaksksksBu bütçeye rtx 5500 super var sen ne diyon. Şaka şaka eline sağlık eğitim için ideal