Neler Yeni

🔥İndirim 2222₺ HyperX QuadCast Oyun Mikrofonu HX-MICQC-BK

lappelduvide

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
658
İsim
lappelduvide
Marketçi nasıl gönderecek bu ürünü iptal etmeleri lazımdı şu zamana kadar
yd ürünü falan olabilir mi acaba
Mesaj otomatik birleştirildi:

Böyle diyor bence bunlar anlamıyor biraz zman geçince satıcı'da böyle bir ürün olmadığı için veremicek iptal olacak
depodan birine ulaşmak lazım böyle durumlarda bunlar sadece siparişte bir aksaklık var mı yok mu onu söylüyorlar depoda olup biteni göremiyorlar

Amd34

80+ Silver
Bilmiyorum ki satıcının hepsibura'da mağazasına baktım hep market ürünü farklı satıcı olsa ihtimal vericem de bu ne alaka hala o olayı çözemedim

kiyaz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
116
İsim
Murat Aslan

depodan birine ulaşmak lazım böyle durumlarda bunlar sadece siparişte bir aksaklık var mı yok mu onu söylüyorlar depoda olup biteni göremiyorlar
yd de olsa teşhirde olsa fiyat alınabilir

Amd34

80+ Silver

Evet ekranda yazını söylüyor onu zaten bizde görüyoruz da depo'ya ulaşmak zor bekleriz bugün belli eder kendini

lappelduvide

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
658
İsim
lappelduvide
Bilmiyorum ki satıcının hepsibura'da mağazasına baktım hep market ürünü farklı satıcı olsa ihtimal vericem de bu ne alaka hala o olayı çözemedim
ama bence mikrofon gelecek çünkü ürünü gönderen amazon satıcı kendisi gönderse salam sucuk diyebilirim ama bir ihtimal mikrofon gelecek diye umuyorum ben

Amd34

80+ Silver
ama bence mikrofon gelecek çünkü ürünü gönderen amazon satıcı kendisi gönderse salam sucuk diyebilirim ama bir ihtimal mikrofon gelecek diye umuyorum ben
Hadi inşallah öyle olursa 2. olanı 3.5 4k civarına satarım

Amd34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
Erkan
Ben almadım çok ucuz bu kadar ucuz olunca soru işareti oluştu almadım gelirse de çok önemli değil karşı taraftaki beni anlıyor 5 TL mikrofonda iş görür

ardapala

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
arda
tekrar geldi galiba stoğa aldım birtane bakalım ne olacak

Top Bottom