Neler Yeni

+229 Telefon Kodlu Numaralardan WhatsApp Mesajları Geliyor

SatisFaction

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,121
İsim
Muhammet
Arkadaşlar sürekli engellememe rağmen +229 ülke kodlu farklı numaralardan WhatsApp üzerinden mesajlar geliyor. Bunu nasıl engelleyebilirim? Var mı bir yolu?

EmreTRk

80+ Bronze
Arkadaşlar sürekli engellememe rağmen +229 ülke kodlu farklı numaralardan WhatsApp üzerinden mesajlar geliyor. Bunu nasıl engelleyebilirim? Var mı bir yolu?
Numara değiştireceksiniz mecburen. +229 kodlu numaraları otomatik engelleyebilen bir uygulama var mı bilmiyorum.

SatisFaction

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,121
İsim
Muhammet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yasadışı iddaa sitelerine üye olduysan sürekli gelir. Herhangi bir engelleme durumun yok. Tek çare hattı değiştirmek.
İddia sitesine falan üye olunmadı. Play Store'den bir sürü farklı oyun yüklendi. Oradan çıkan reklamlardan dolayı oluşmuş olabilir mi?

EmreTRk

80+ Bronze

theali

80+ Bronze
Oyundan bulaşır mı ya?

SatisFaction

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,121
İsim
Muhammet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mesajların içeriği ne?
Trabajamos en el banco citi que te interesa pedir dinero prestado.

Bugün bu geldi onun dışında gelenler "Halo, hi" tarzı mesajlar.,
Profil fotoğraflarında ise piksel piksel para resmi var.

ThorJ

80+ Silver
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,785
İsim
alperen
İlgilendiği Kategoriler
Araçlar, Akıllı Telefonlar, Donanım, Dizüstü Bilgisayarlar, Custom ROM
Bana da alakasız yerlerden ısrarla tesisatçı mesajları geliyor. Nereden buluyorlar anlamıyorum.

EmreTRk

80+ Bronze
Trabajamos en el banco citi que te interesa pedir dinero prestado.

Bugün bu geldi onun dışında gelenler "Halo, hi" tarzı mesajlar.
Hocam citi olarak geçen kelime dünyadaki en büyük bankalardan biri olan Citi Bank. Anlaşılan bir şekilde numaranız alınmış ve dolandırmaya çalışan bir gruba denk gelmişsiniz. çünkü attığınız yazının çevrilmiş hali "Borç para almakla ilgilendiğiniz citi bankasında çalışıyoruz."

Numara almak artık çok kolay hale gelmiş. Ben reklam için yönlendirildiğim sitelerden anında sms alıyorum bazen. İnternet bağlantısı kurunca artık numarayıda bulabiliyorlar sanırım.

Sizin için en iyisi numara değiştirmek olacak gibi. Belki farklı alternatifler de vardır ama kafanız rahat olsun değiştirin gitsin.

SatisFaction

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,121
İsim
Muhammet
Hocam citi olarak geçen kelime dünyadaki en büyük bankalardan biri olan Citi Bank. Anlaşılan bir şekilde numaranız alınmış ve dolandırmaya çalışan bir gruba denk gelmişsiniz. çünkü attığınız yazının çevrilmiş hali "Borç para almakla ilgilendiğiniz citi bankasında çalışıyoruz."

Numara almak artık çok kolay hale gelmiş. Ben reklam için yönlendirildiğim sitelerden anında sms alıyorum bazen. İnternet bağlantısı kurunca artık numarayıda bulabiliyorlar sanırım.

Sizin için en iyisi numara değiştirmek olacak gibi. Belki farklı alternatifler de vardır ama kafanız rahat olsun değiştirin gitsin.
Citi bankasında çalışıyorlarmış ve banka ismini küçük harfle yazıyorlar ve profil pikselleşmiş şekilde para resmi :D.
Telefona bir sürü oyun yüklenmişti dediğin gibi muhtemelen çıkan reklamlara tıklanmasıyla telefon numarası bulundu.
Tekrarı olursa değiştireceğim numarayı. Yardımın için teşekkürler. (y)

EmreTRk

80+ Bronze
Citi bankasında çalışıyorlarmış ve banka ismini küçük harfle yazıyorlar ve profil pikselleşmiş şekilde para resmi :D.
Telefona bir sürü oyun yüklenmişti dediğin gibi muhtemelen çıkan reklamlara tıklanmasıyla telefon numarası bulundu.
Tekrarı olursa değiştireceğim numarayı. Yardımın için teşekkürler. (y)
Rica ederim, her zaman.

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Banada +300 lü numaralardan falan arama geliyor açınca internet ile alakalı...

Top Bottom