oyun için mi?mac m1
oyun dememişbütçe artarsa monster 20.4 öneririm
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
oyun için mi?
Oyun oynamak için istiyorum denmiş. T7 v20.4 güzel bir seçim olur. 130W Max-P 3060 ve I7 11800H ikilisi gayet iyi. TongFang kasa ve Isınma problemi yok. MUX Switch'te güzel bir artı.oyun dememiş
şş görmedim çaktırma .dOyun oynamak için istiyorum denmiş. T7 v20.4 güzel bir seçim olur. 130W Max-P 3060 ve I7 11800H ikilisi gayet iyi. TongFang kasa ve Isınma problemi yok. MUX Switch'te güzel bir artı.
@turgutt0 Sanırsam size bir çok kez öneri yapmıştık. Hem 20K'ya hem 25K'ya. Bütçe tekrardan mı yükseldi?
Babam bi 25 olmaz diyor 20 ye indiriyor sonra 23 e çıkıyo garip bi şeyler yapıyo bende mağazaya gidince en azından bilgi sahibi olayım diye dediği bütçelerde konu açtımOyun oynamak için istiyorum denmiş. T7 v20.4 güzel bir seçim olur. 130W Max-P 3060 ve I7 11800H ikilisi gayet iyi. TongFang kasa ve Isınma problemi yok. MUX Switch'te güzel bir artı.
@turgutt0 Sanırsam size bir çok kez öneri yapmıştık. Hem 20K'ya hem 25K'ya. Bütçe tekrardan mı yükseldi?
Anlıyorum T7 v20.4'ü alabilirsin. Bütçendeki en iyi cihaz ve ısınma sorunu olmayan cihaz.Babam bi 25 olmaz diyor 20 ye indiriyor sonra 23 e çıkıyo garip bi şeyler yapıyo bende mağazaya gidince en azından bilgi sahibi olayım diye dediği bütçelerde konu açtım
Şimdi 25.5 a ne der bilmiyorum ama bi kere alınsın tam alınsın benceAnlıyorum T7 v20.4'ü alabilirsin. Bütçendeki en iyi cihaz ve ısınma sorunu olmayan cihaz.
Mağazadan da alabiliyorsun diye biliyorum.
500 TL'nin çok laf yapacağını düşünmüyorum. O kadar vermiş sonuçta.Şimdi 25.5 a ne der bilmiyorum ama bi kere alınsın tam alınsın bence
zaten t7 v20.4 alırsam ilk değerlendirme ve 1 2 haftalık kullanım değerlendirmesini açacağım buraya herkesin soru işaretleri ve ön yargıları gitsin500 TL'nin çok laf yapacağını düşünmüyorum. O kadar vermiş sonuçta.![]()
Güzel bir düşünce, pek bir alternatifiniz yok zaten. Alınabilecek en iyi cihaz.zaten t7 v20.4 alırsam ilk değerlendirme ve 1 2 haftalık kullanım değerlendirmesini açacağım buraya herkesin soru işaretleri ve ön yargıları gitsin
Evet bu bütçede en iyisi bu, bunu almazsam ekran boyutundan dolayı Acer nitro 5 alacağım sanırımGüzel bir düşünce, pek bir alternatifiniz yok zaten. Alınabilecek en iyi cihaz.