Neler Yeni

Yardım 23 İnç monitör bu masaya sığar mı?

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
İç donanımlar , Toplama Bilgisayar Tavsiye
Bende üstü dolap olan bildiğiniz klasik evlerdeki masadan var bu ay monitör alıcam genelde en az 23.8 inç oluyor monitörler bende AOC F22S+ var oda 21.5 inçmiş sanırım yukarı doğru biraz boşluk var 21.5inç ile 23'un arasında çok büyük fark varmı sığar mı? Masadan o yukarıdaki şeye kadar ölçtüm 44 cm falan 23.8 inç monitörler kaç metre oluyor yukarı doğru?

IMG_0925.jpg

Son düzenleme:

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,360
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop
Ölçmen lazım knk modelden modele değişir bide asansörlü al mümkünse

Kuruş kuruşa sığar gibj

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,157
İsim
yusuf ecer
Sığıyor ama hareket ettirmek imkansıza yakın oluyor ve mouse klavye çok zorlaştırıyor işi. Altı fazla yer kaplamayan bir şey bak istersen.

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,360
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Neyi ölçmeliyim masayla o arasındaki şeyi ölçtüm 44 metre
Cm dir hocam o .d
Mesaj otomatik birleştirildi:

Alıcagın monitörün boyutu ne kadar ona bak hocam

Garipbirfizikci

80+ Bronze
Bende üstü dolap olan bildiğiniz klasik evlerdeki masadan var bu ay monitör alıcam genelde en az 23.8 inç oluyor monitörler bende AOC F22S+ var oda 21.5 inçmiş sanırım yukarı doğru biraz boşluk var 21.5inç ile 23'un arasında çok büyük fark varmı sığar mı? Masadan o yukarıdaki şeye kadar ölçtüm 44 metre falan 23.8 inç monitörler kaç metre oluyor yukarı doğru?

Alıntıyı görüntüle
kareli a4 kağıdı düz defter varsa koyup kare sayısını söyleyebilir misin veya ölçüyü

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sığıyor ama hareket ettirmek imkansıza yakın oluyor ve mouse klavye çok zorlaştırıyor işi. Altı fazla yer kaplamayan bir şey bak istersen.
Alıcağım monitörler bunlar olur genelde şuana bakarsak ( LG 144HZ , Gigabyte G24F-2, MSİ G2412 ) Bunlar olur genelde stoğa ve indirme bağlıı.

Cm dir hocam o .d

Alıcagın monitörün boyutu ne kadar ona bak hocam
Doğrudur hocam matematik 20 ile geçe geçe normal.

kareli a4 kağıdı düz defter varsa koyup kare sayısını söyleyebilir misin veya ölçüyü
Anlayamadım nasıl hesaplıcaz onu

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,360
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Alıcağım monitörler bunlar olur genelde şuana bakarsak ( LG 144HZ , Gigabyte G24F-2, MSİ G2412 ) Bunlar olur genelde stoğa ve indirme bağlıı.

Doğrudur hocam matematik 20 ile geçe geçe normal.
Bende LG ultragear var şu 360 derece dönenlerden baya büyük ayağı olsun felan ona dikkat ölçüleri vardı bı ara ama bakayım

ıslatılan ahmak

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
340
İsim
ıslatılan ahmak
Bende üstü dolap olan bildiğiniz klasik evlerdeki masadan var bu ay monitör alıcam genelde en az 23.8 inç oluyor monitörler bende AOC F22S+ var oda 21.5 inçmiş sanırım yukarı doğru biraz boşluk var 21.5inç ile 23'un arasında çok büyük fark varmı sığar mı? Masadan o yukarıdaki şeye kadar ölçtüm 44 metre falan 23.8 inç monitörler kaç metre oluyor yukarı doğru?

Alıntıyı görüntüle
O rafı kullanmıyorsan sök bence

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
Bende LG ultragear var şu 360 derece dönenlerden baya büyük ayağı olsun felan ona dikkat ölçüleri vardı bı ara ama bakayım
LG'de en son tercihim olur ama eğer o zamanda başka olmazsa çünkü 165hz falan varken 144hz almaya gerek yok ayın 15i bakıcaz artık ama MSİ falan olur herhalde onlara bak.

O rafı kullanmıyorsan sök bence
fazla bir şekilde kulanıyorum ama bu sökülebilen birşeye benzemiyor :D sökülebiliyorsada sökemeyiz gibi yıların şeyi

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,360
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
LG'de en son tercihim olur ama eğer o zamanda başka olmazsa çünkü 165hz falan varken 144hz almaya gerek yok ayın 15i bakıcaz artık ama MSİ falan olur herhalde onlara bak.

fazla bir şekilde kulanıyorum ama bu sökülebilen birşeye benzemiyor :D sökülebiliyorsada sökemeyiz gibi yıların şeyi
15hz için dandik panele düşmenin önermem LG kalitesi başkadır mutlaka dene bence
IMG-20230609-WA0002.jpg

ıslatılan ahmak

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
340
İsim
ıslatılan ahmak

Anladım hocam duvara monte edebilirsiniz belki şansınız varsa.

Top Bottom