claretredblack
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 62
- İsim
- Görkem
hocam valla size güvenerekten dell almayı planlıyorum umarım bir sorun çıkmaz. Normalde viewsonic xg2431 düşünüyordum ama dell gözüme daha cazip geliyor.hayır beyazlar beyaz gözüküyor, ışık sızması evet var çoğu ips panelde olduğu gibi, ghosting sorunu yok fps oyunu veya br oynayacaksan super fast'a al overdrive'ı öyle oyna. Dell almanı öneririm kaliteli bir markanın f/p ürünü kesinlikle.
Mesaj otomatik birleştirildi:
bende öyle bir sorun yok renkler gayet canlı, istersen nvidia denetim masasından digital vibrance ayarı var %10 arttırabilirsin.
kesinlikle benq'da dyac müthiş bir teknoloji.
Bir de şeyi sormak istiyorum hepsiburada üzerinden mi yoksa gaminggen tr üzerinden mi almayı tavsiye edersiniz. Siz nereden aldınız. Sorun vb çıkarsa iadede sorun çıkarmasınlar.hayır beyazlar beyaz gözüküyor, ışık sızması evet var çoğu ips panelde olduğu gibi, ghosting sorunu yok fps oyunu veya br oynayacaksan super fast'a al overdrive'ı öyle oyna. Dell almanı öneririm kaliteli bir markanın f/p ürünü kesinlikle.
bende öyle bir sorun yok renkler gayet canlı, istersen nvidia denetim masasından digital vibrance ayarı var %10 arttırabilirsin.
kesinlikle benq'da dyac müthiş bir teknoloji.
Son düzenleme: