D drakathx 80+ Silver Katılım 25 Ağustos 2023 Mesajlar 2,644 Dahası Reaksiyon skoru 550 İsim Burak Dün, 19:19 #27 Swerv yazmış: değer. alabilirsin hala kullanıyorum en ufak sorun yok. Devamı için tıklayın... Hocam peki ürün nasıl valo CS2 vb oyunlarda
Swerv yazmış: değer. alabilirsin hala kullanıyorum en ufak sorun yok. Devamı için tıklayın... Hocam peki ürün nasıl valo CS2 vb oyunlarda
Swerv 80+ Silver Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 3,431 Dahası Reaksiyon skoru 1,231 İsim Efe Kırmaz Dün, 22:19 Konu Sahibi Konu Sahibi #28 drakathx yazmış: Hocam peki ürün nasıl valo CS2 vb oyunlarda Devamı için tıklayın... oldukça iyi herhangi kötü bir yanını görmedim.
drakathx yazmış: Hocam peki ürün nasıl valo CS2 vb oyunlarda Devamı için tıklayın... oldukça iyi herhangi kötü bir yanını görmedim.
D drakathx 80+ Silver Katılım 25 Ağustos 2023 Mesajlar 2,644 Dahası Reaksiyon skoru 550 İsim Burak Bugün, 01:48 #29 Swerv yazmış: oldukça iyi herhangi kötü bir yanını görmedim. Devamı için tıklayın... Monitörü ve sistemimi kurdum tam test edemedim yarın akşam güzel bir test edicem hem sistemi hemde monitörü
Swerv yazmış: oldukça iyi herhangi kötü bir yanını görmedim. Devamı için tıklayın... Monitörü ve sistemimi kurdum tam test edemedim yarın akşam güzel bir test edicem hem sistemi hemde monitörü