Neler Yeni

AOC 24G2ZE 240 Hz 0.5 ms vs Dell G2524h 280 Hz 0.5ms

furkan234

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Furkan
OOOO hocam köşede benimki de ordaydı hiç fark etmiyordum bile ben VATAN BİLGİSAYAR mağazasından açtırarak aldım dert etmedim yani.
Şahsen iadelik bir yerde olduğunu düşünmüyorum.Yenisini İade etmeyi bırak elindekini iade almayabilirler
İade istemiyorum, değişim istiyorum zaten fakat yollayıp yollamamak konusunda düşünceliyim. Biraz takıntılı bir insanım üstelik bu piksel kahverengi-turuncu tarzda tonlarda ve siyah-gri tonlarında da ortaya çıkıyor. Gördükçe sinir oluyorum açıkçası 😅.

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,490
İsim
.
İade istemiyorum, değişim istiyorum zaten fakat yollayıp yollamamak konusunda düşünceliyim. Biraz takıntılı bir insanım üstelik bu piksel kahverengi-turuncu tarzda tonlarda ve siyah-gri tonlarında da ortaya çıkıyor. Gördükçe sinir oluyorum açıkçası 😅.
O zaman seri değişim iste kral durduğun kabahat uzatmadan gönder gitsin.

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,490
İsim
.
Öyle yapacağım ya. Umarım yeni gelecek olan sorunlu çıkmaz, çıkarsa onunda değişimini yaparlar diye düşünüyorum. Sonuç olarak ürün arızalı.
Bazıları 3-4 pixel olmadan değiştirmiyor sen gelecek olanı boşver buna odaklan :D

furkan234

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Furkan
Bazıları 3-4 pixel olmadan değiştirmiyor sen gelecek olanı boşver buna odaklan :D
Tamamdır, sağ olasın. Ben bu değişim politikası için ayrı bir konu açacağım. Belki dediğiniz gibi 1 taneden değiştirmiyorlardır ve forumda başına bu tarz bir olay gelen varsa cevap verir diye umut ediyorum. Bende boşuna uğraşmış olmam.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,075,464
Üyeler
170,860
Son üye
resitistip
Top Bottom