Neler Yeni

23 yaşında üni okumak ve iş bulmak

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ahmet Ayverdi
İyi günler herkese 23 yaşındayım geçen sene sınava girdim tytde 525k sayısalda 368k sıralama yaptım bari hemen meslek alayım diye ağız ve diş sağlığı seçtim bölümü bitireceğim ama iş bulma konusunda tedirginim ve aslında bu işi yapmak istemiyorum acaba şimdiden ders çalışmaya başlayıp 4 yıllık başka bir bölüm okuyup kpss'ye girip hem çalışıp hem okusam olur mu? Sizin fikirleriniz nedir?

23 yas gec degil icin rahat olsun ben 22 yasindayim yksye hazirlaniyorum cevrende seni evlenme is bulma ile acele ettiren varsa dinlememeni tavsiye ederim kendine guven azicik yaptigin iste iyi ol yolunu bulursun

CiftciAli

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
140
İsim
Ali
İyi günler herkese 23 yaşındayım geçen sene sınava girdim tytde 525k sayısalda 368k sıralama yaptım bari hemen meslek alayım diye ağız ve diş sağlığı seçtim bölümü bitireceğim ama iş bulma konusunda tedirginim ve aslında bu işi yapmak istemiyorum acaba şimdiden ders çalışmaya başlayıp 4 yıllık başka bir bölüm okuyup kpss'ye girip hem çalışıp hem okusam olur mu? Sizin fikirleriniz nedir?
Kardeşim istemeyerek, sevmeyerek gideceğin bölümler, işler yıllarını çalıp götürür hayatından. Sevebileceğin bir işe gir. Sevebileceğin bölüme git. Hayatını mahvetme. Gitmeye çalıştığın yolda başarı oranı diye bir şey yok. Hayatını heba edenlerle dolu.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,054,544
Üyeler
167,512
Son üye
muhammti
Top Bottom