Robocombo adlı siteden diğer sitelere göre daha ucuz olması ve aradığım ürünlerin ya diğer sitelerde birinin olması başka bir ürünün olmaması nedeniyle bu siteden aldım fakat 2300 tl nin 1000 tl si Arduino USB Host Shield, 2x EBYTE E01-ML01DP5, ESP32-C6-MINI-1 (ESP32-C6-DEV-KIT-N8) aralarından bu üçü bozuk geldiğinde zaten esp32 bilgisayara bağladığımda aygıt yöneticisinde vs hiç bi şekilde gözükmüyordu araştırdım yok kablo değişimi yok bilgisayar değişimi boot tuşuna bas resete bas vs vs çok fazla şey denedim olmadı daha sonra usb host shield i denemeye karar verdim aldım ve arduino unoya taktım test etmek için internetten bir kod buldum faremi bağladım fare olmayınca klavye denedim o da olmayınca usb denedim daha sonra hiç biri olmayınca kendi test kodu varmış onu denedim test kodunda "Circuits At Home 2011 USB Host Shield Quality Control Routine Reading REVISION register... Die revision invalid. Value returned: 00 Unrecoverable error - test halted!! 0x55 pattern is transmitted via SPI Press RESET to restart" bunların yazdığını gördüm sonra anten modüllerini denemeye karar verdim arduino uno ve leonardoya bağladım (antenini de bağladım) modüllerin çalışmadığını fark etmem biraz uzun sürdü ama anladım
Ürünlerin bozuk olduğunu anlayınca siteden destek talebi açtım destek talebinde bana ürünlerin bozuk olmayacağı orjinal oldukları vs söylendi ama ürünlerde sıkıntı vardı ürünleri adresimden alıp kontrol edeceklerini söylediler cuma günü adresimden ürünler alındı salı günü satıcının eline ulaştı ve aynı gün tekrar kargoya verildi ürünler geldikten 4 gün sonra ürünlere bakabildim sınavlarım olduğu için ve ürünler geri geldiğinde sınavlarım olduğu için bakamamıştım sınavlarım bittikten sonra ürünleri kontrol ettim ve yine çalışmıyorlardı aynı ürünü geri yollamışlar destek talebinden iletişim kurunca dün "Merhabalar. Ürünler incelendiği vakit tüm ürünlerde kısa devre olduğu görülmüştür. Kısa devreler kullanım hatasından ötürü oluştuğu için iadeye uygun değildir. Bu kapsamda ürünler sizlere geri gönderilmiştir. Anlayışınız için teşekkür ederiz." dendi kullanmadığım ürünü nasıl bozduğumu bilmiyorum ya da niye gönderildiği gün değilde ben sorunca ürünlerin hepsinin bozuk olduğu söylendi bozuk ürünü iade almamak için yaptıklarını düşünüyorum indirimler 1k ya aldım indirimsiz 1.2 k lık ürün az parada değil ne yapmam gerekiyor bilen birisi yardımcı olabilir mi acaba
Ürünlerin bozuk olduğunu anlayınca siteden destek talebi açtım destek talebinde bana ürünlerin bozuk olmayacağı orjinal oldukları vs söylendi ama ürünlerde sıkıntı vardı ürünleri adresimden alıp kontrol edeceklerini söylediler cuma günü adresimden ürünler alındı salı günü satıcının eline ulaştı ve aynı gün tekrar kargoya verildi ürünler geldikten 4 gün sonra ürünlere bakabildim sınavlarım olduğu için ve ürünler geri geldiğinde sınavlarım olduğu için bakamamıştım sınavlarım bittikten sonra ürünleri kontrol ettim ve yine çalışmıyorlardı aynı ürünü geri yollamışlar destek talebinden iletişim kurunca dün "Merhabalar. Ürünler incelendiği vakit tüm ürünlerde kısa devre olduğu görülmüştür. Kısa devreler kullanım hatasından ötürü oluştuğu için iadeye uygun değildir. Bu kapsamda ürünler sizlere geri gönderilmiştir. Anlayışınız için teşekkür ederiz." dendi kullanmadığım ürünü nasıl bozduğumu bilmiyorum ya da niye gönderildiği gün değilde ben sorunca ürünlerin hepsinin bozuk olduğu söylendi bozuk ürünü iade almamak için yaptıklarını düşünüyorum indirimler 1k ya aldım indirimsiz 1.2 k lık ürün az parada değil ne yapmam gerekiyor bilen birisi yardımcı olabilir mi acaba
Son düzenleme: