Tcl plex > redmi note 9 > redmi note 8Merhaba arkadaşlar,
Bu fiyata note 8 alınır mı bütçem buna yetiyor note 9 dan daha iyi gibi batarya hariç kullanan varsa yorumlayabilir mi?
Teşekkürler.
Mantık olarak note 9 dan daha iyi olabilmesine imkan varmı hocam ? Redmi note 8 kullanıyorum gayet alınabilir bir telefon 4GB Ramli 64GB depolaması da var oyunlar için gayet güçlü. Kamerasıda güzel fakat xiaominin yazılımı kötü GCAM indirip foto çekersen daha iyi oluyor.
pubg felan nasıl oyun performansı kardeşim kamera felan başarılı mı?Mantık olarak note 9 dan daha iyi olabilmesine imkan varmı hocam ? Redmi note 8 kullanıyorum gayet alınabilir bir telefon 4GB Ramli 64GB depolaması da var oyunlar için gayet güçlü. Kamerasıda güzel fakat xiaominin yazılımı kötü GCAM indirip foto çekersen daha iyi oluyor.
tcl 2500 tl max note 8 alabilirim teşekkürler.Tcl plex > redmi note 9 > redmi note 8
KESİNLIKLE HAYIR!!!Merhaba arkadaşlar,
Bu fiyata note 8 alınır mı bütçem buna yetiyor note 9 dan daha iyi gibi batarya hariç kullanan varsa yorumlayabilir mi?
Teşekkürler.
pro modeli aşar beni hocam note 9 note 8 den artısı büyük batarya birde bi tık işlemci güçlü galiba.Redmi Note 8 Pro kullanıcısıyım. Şarjı bir günü rahatlıkla çıkarabiliyor ve fazla da ısınmıyor.
Aynı zamanda hepsiburada dan Redmi Note 9 pro sipariş ettim. 1 hafta falan oluyor.
Aralarındaki başlıca farklar
--Note 9 daha büyük bir bataryaya sahip ve ekranı bir tık daha büyük.
--Performansları arasında pek bir fark yok diyebilirim.
--Renklere bakacak olursak Note 8 Pro nun renkleri daha canlı. (note 9 modellerinden alacaksanız beyaz renk güzel
ekleme yapacağım.
neden?KESİNLIKLE HAYIR!!!
Merhaba arkadaşlar,
Teşekkürler.
fiyatını 1600 tl den 2400 yaptılar bu fiyata alınmazpro modeli aşar beni hocam note 9 note 8 den artısı büyük batarya birde bi tık işlemci güçlü galiba.
Mesaj otomatik birleştirildi:
neden?