Hangi tür oyunlar oynayacaksınız va panel genelde önerilmezpanel önemli değil her marka olur
anladım4k ya da bunu alabilirsin Monitör
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hangi tür oyunlar oynayacaksınız va panel genelde önerilmez
teşekkür ederim cs2 ets gibi oyunlar oynuyorum4k ya da bunu alabilirsin Monitör
Hangi tür oyunlar oynayacaksınız va panel genelde önerilmez
Buna bakabilirsiniz isterseniz bütçenize uyan olabildiğince kaliteli bir şey![]()
GameBooster GB-2420FF PLUS 23.8" 1 ms Full HD 180 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz GameBooster GB-2420FF PLUS 23.8" 1 ms Full HD 180 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! GameBooster GB-2420FF PLUS 23.8" 1 ms Full HD 180 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 3.572,92 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Önerilmiyo yanlış tabir de ghosting i var va panellerin birde genel olarak James Donkey gibi markalar kullanıyor o kadar kötü değil tabiikiVa panel neden önerilmiyo hocam onu anlamadım
İps almanız en iyisidir bütçenizi 4-4.5 bin yapabilirseniz Asus yada msi alabilirsiniz ips olarakpeki sizin öneriniz nedir acaba
Hocam bu aoc c24g1 modelini kullandım uzun zaman VA paneldi, IPS panel kullanıyorum şuan bence benim görüşüm pek bir görüntü farkı yok ghosting ise çok az var VA da o da testte farkedersiniz sadece oyunda günlük kullanımda farketmeniz imkansız bence bu genellemeler genelde yanlış oluyorÖnerilmiyo yanlış tabir de ghosting i var va panellerin birde genel olarak James Donkey gibi markalar kullanıyor o kadar kötü değil tabiiki
anladım çok teşekkür ederimİps almanız en iyisidir bütçenizi 4-4.5 bin yapabilirseniz Asus yada msi alabilirsiniz ips olarak
Fakat bütçeyi arttıramıyorsanız üstte belirtiğim GameBooster markasındaki monitörü de alabilirsiniz ikinci ele göz atın derim.
max4k olur galiba bütemİps almanız en iyisidir bütçenizi 4-4.5 bin yapabilirseniz Asus yada msi alabilirsiniz ips olarak
Fakat bütçeyi arttıramıyorsanız üstte belirtiğim GameBooster markasındaki monitörü de alabilirsiniz ikinci ele göz atın derim.