OmerbuildPC
80+
- Reaksiyon skoru
- 13
Çoklu Konu, Spam
acill lazım
lazım kardesim sorunmu var?aynı konuları açıp açıp duruyorsun ve sürekli acil lazım diyorsun
evet hemde acillll sorun varlazım kardesim sorunmu var?
Var kanka sorun aynı konulardan ard arda açarsan ceza yesin, cevap yoksa yükselt konuyu. Belki işi daha acilllll olanların konuları alta düşüyor senin yüzünden :Flazım kardesim sorunmu var?
inan diğer insanlarada bilgim kadarıyla yardımcı oluyorumVar kanka sorun aynı konulardan ard arda açarsan ceza yesin, cevap yoksa yükselt konuyu. Belki işi daha acilllll olanların konuları alta düşüyor senin yüzü
Ne alaka şimdi onu anlamadıminan diğer insanlarada bilgim kadarıyla yardımcı oluyorum
işi daha acil olanlara cevap yazamıyolar diyorsunya knkNe alaka şimdi onu anlamadım
Ne alaka şimdi onu anlamadım
aynı konuları açıp açıp duruyorsun ve sürekli acil lazım diyorsun
oraya açıklıcak bişey yazmadım cunku baslıkta gerektigi kadar acıkladım ve ne kadarda işsiz bir insan olduğunuda görmüş oldukSon olarak ACİL20Alıntıyı görüntüleACİL19Alıntıyı görüntüleACİL17-18Alıntıyı görüntüleACİL16Alıntıyı görüntüleACİL14-15Alıntıyı görüntüleACİL13Alıntıyı görüntüleACİL12Alıntıyı görüntüleACİL11Alıntıyı görüntüleACİL6-7-8-9-10
Alıntıyı görüntüle
ACİL3-4-5Alıntıyı görüntüleACİL2Alıntıyı görüntüleACİL1
Alıntıyı görüntüle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ne bu acillik bilen var mı?
Senin gibi forumun içine edenler için 5 dakikamı çöp edebilirim. Sen o 5 dk da ne yaptın da bana işsiz diyorsun?oraya açıklıcak bişey yazmadım cunku baslıkta gerektigi kadar acıkladım ve ne kadarda işsiz bir insan olduğunuda görmüş olduk
burada senin gibilerle ugrasmak yerine baskalarıın forumlarına yanıt veriyorumSenin gibi forumun içine edenler için 5 dakikamı çöp edebilirim. Sen o 5 dk da ne yaptın da bana işsiz diyorsun?
Papauahahahah buna mı uğraştın olm o kadarSon olarak ACİL20Alıntıyı görüntüleACİL19Alıntıyı görüntüleACİL17-18Alıntıyı görüntüleACİL16Alıntıyı görüntüleACİL14-15Alıntıyı görüntüleACİL13Alıntıyı görüntüleACİL12Alıntıyı görüntüleACİL11Alıntıyı görüntüleACİL6-7-8-9-10
Alıntıyı görüntüle
ACİL3-4-5Alıntıyı görüntüleACİL2Alıntıyı görüntüleACİL1
Alıntıyı görüntüle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ne bu acillik bilen var mı?