Neler Yeni

Yardım 24 ay taahhüt nasıl iptal edilir?

Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
Eren Karadağ
şuan türktelekom kullanıyorum 12 download 0.7 upload alıyorum ve yetmiyo ama binamda kablonetin fiber interneti var iki yıllık sözleşmenin 13. ayındayız 900 lira para istiyolar ama 1 yılı geçen sözleşmeler geçersiz sayılıyo bunu öğrendim bi kaç gün önce sorum şu tamamen sözleşme iptal mi oluyor hiç para ödemeden çıkabiliyor muyum yoksa türktelekomun sözde indirim yaptıık dediği mevlayı ödemek zorunda mıyım bilen arkadaşlar varsa yazabilir mi ve bu süreç nasıl ilerliyo ne yapmam lazım
Buda bir örneği ama ben sadece 2 yıllık sözleşme yaptım taşınmadım Abonelik Sözleşmeleri Yönetmeliği 23. Madde 3. Fıkra bu beni korur galiba ama hiç para ödemek istemiyorum
https://medium.com/türkiye/taahhütlü-i̇nternet-aboneliğimi-cayma-bedeli-olmadan-nasıl-i̇ptal-ettirdim-7d7821f0b4dd

usper

80+ Gold
En İyi Cevap
3
şuan türktelekom kullanıyorum 12 download 0.7 upload alıyorum ve yetmiyo ama binamda kablonetin fiber interneti var iki yıllık sözleşmenin 13. ayındayız 900 lira para istiyolar ama 1 yılı geçen sözleşmeler geçersiz sayılıyo bunu öğrendim bi kaç gün önce sorum şu tamamen sözleşme iptal mi oluyor hiç para ödemeden çıkabiliyor muyum yoksa türktelekomun sözde indirim yaptıık dediği mevlayı ödemek zorunda mıyım bilen arkadaşlar varsa yazabilir mi ve bu süreç nasıl ilerliyo ne yapmam lazım
Buda bir örneği ama ben sadece 2 yıllık sözleşme yaptım taşınmadım Abonelik Sözleşmeleri Yönetmeliği 23. Madde 3. Fıkra bu beni korur galiba ama hiç para ödemek istemiyorum
https://medium.com/türkiye/taahhütlü-i̇nternet-aboneliğimi-cayma-bedeli-olmadan-nasıl-i̇ptal-ettirdim-7d7821f0b4dd
ödemek zorundasın knkm

Tolga Samet

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Anayasaya göre evet, 1 seneden uzun sözleşme yapılamıyor, yapılsa da geçersiz kalıyor ancak mahkemeye verdiğin takdirde karşı taraf savunma yapmadan bile kazanabiliyor :) Adalet biraz garip.

Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
Eren Karadağ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Anayasaya göre evet, 1 seneden uzun sözleşme yapılamıyor, yapılsa da geçersiz kalıyor ancak mahkemeye verdiğin takdirde karşı taraf savunma yapmadan bile kazanabiliyor :) Adalet biraz garip.
emin misin hiç çıkar yolu yok mu

Tolga Samet

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Bir arkadaşın başına gelmişti, dediğim olay yaşandı ve mahkemeyi kaybetmiş gibi gözüktü. Sonrasında itiraz etti mi, ettiyse nasıl sonuçlandı bilmiyorum ancak uğraşmaya değmez. Paran yine cebinde kalmayacak, mahkeme işleri genelde tuzlu olur. Fazla detay bilmiyorum yine de.

Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
Eren Karadağ
Bir arkadaşın başına gelmişti, dediğim olay yaşandı ve mahkemeyi kaybetmiş gibi gözüktü. Sonrasında itiraz etti mi, ettiyse nasıl sonuçlandı bilmiyorum ancak uğraşmaya değmez. Paran yine cebinde kalmayacak, mahkeme işleri genelde tuzlu olur. Fazla detay bilmiyorum yine de.
Sağol başka fikri olan arkadaşlar var mı

Railof

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
464
İsim
Batuhan Semih ERTÜRK
Kesinlikle Tüketici Hakem Heyetine Başvur Mahkemelik bir durum değil.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
Eren Karadağ
Kesinlikle Tüketici Hakem Heyetine Başvur Mahkemelik bir durum değil.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Emin misin thhne nasıl başvurabilirim e devletten oluyo mu

Railof

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
464
İsim
Batuhan Semih ERTÜRK
Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
Eren Karadağ
oluyor tabii ki Tüketici Hakem Heyeti Başvuru olarak geçiyor. Videoları izle daha detaylı anlatıyorlar olayları.
ben izledim ama bi konuya çok netlik getirmemiş indirim yaptıkları fiyatı yada cezayı ödemen gerekiyo diyo bi kaç defa, ama ben ödeyecek miyim ödemiyecek miyim anlayamadım ve başvurduk diyelim ne diyeceğim önce türktelekomu arayıp böyle böyle maddeler var desem etkisi olur mu daha önce dedim 12 ayı geçen sözleşmeler feshedilebiliyo dedim ama çok emin olmadığım için arkasında duramadım onlarda öyle bir şey yok dediler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,063
Üyeler
161,193
Son üye
Eneschans
Top Bottom