24" Disk Fren Uyumlu Jant

Kroxking

80+
Reaksiyon skoru
27
Merhaba arkadaşlar, bisikletimi v-frenden disk fren'e (Hidrolik Fren) istiyorum. Ama bir türlü uygun bir jant bulamadım. Şu an fiyat kaf dağlarına çıkmadığı sürece sorun yok link bırakırsanız sevinirim.Şimdiden teşekkürler, hürmetler.

Merhaba arkadaşlar, bisikletimi v-frenden disk fren'e (Hidrolik Fren) istiyorum. Ama bir türlü uygun bir jant bulamadım. Şu an fiyat kaf dağlarına çıkmadığı sürece sorun yok link bırakırsanız sevinirim.Şimdiden teşekkürler, hürmetler.
V-Fren çokta iyi bir şey değil bir kere geçmek için dünya para

V-Fren çokta iyi bir şey değil bir kere geçmek için dünya para
V Fren en berbat olanı yani pabuçlu edition. Disk frenler ikiye ayırlıyor, mekanik fren ve hidrolik fren. Benim önerim mekanik olur, hidroliğin yağını vaktinde değiştirmek lazım aksi taktirde iğrenç bir ses çıkarıyor.

V Fren en berbat olanı yani pabuçlu edition. Disk frenler ikiye ayırlıyor, mekanik fren ve hidrolik fren. Benim önerim mekanik olur, hidroliğin yağını vaktinde değiştirmek lazım aksi taktirde iğrenç bir ses çıkarıyor.
Aralarında performans olarak fark var mı? Muhtemelen düzenli bakım yapabilirim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Fiyatlar ne kadarki şuan?
Jant takım 300-400 araso orta-iyi bir şey frenler çok değişiyor ama iyi bir tanesi 100-150 civarlarında oluyor.(Tane)

Pabuçlu neden o kadar kötü ki?

Aralarında performans olarak fark var mı? Muhtemelen düzenli bakım yapabilirim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Jant takım 300-400 araso orta-iyi bir şey frenler çok değişiyor ama iyi bir tanesi 100-150 civarlarında oluyor.(Tane)
Performans olarak şöyle, Mekanik diskte yağ yok onun yerine düz halat var. Hidrolik diskte ise halat yerine içinde yağ olan kablolar var. Yani hidrolik disk frende maneti daha az sıkarak daha çok basınç uygulayabiliriz. Konfor açısından hidrolik daha iyi ama ben yağını değiştirmeyle uğraşamam dersen mekanik disk öneririm.

Dışardan müdahale ettiği için yavaşlatma ve kötü havalarda gıcırdama sorunları vs. beni çok tilt ediyor ve performans olarak arada baya büyük bir fark var.
Pabuç ucuz birde 1-2 tl Hidrolik bakım ister ama bende çok çekiyorum ayar yap yamuluyor bazen pabuç, ayar istiyor ama son senelerde olmuyor tık diye alıyor bazen takılı kalıyor (fren kolunun içini açmıştım telleri bozuldu iyice) direksiyon yağ gibi kayıyor kışın karlı havada takılı kalınca yağ gibi kayıyorum 😋

Geri