Neler Yeni

Yardım 24 inç ghostingsiz canlı renkli monitör tavsiyesi

kayesbot

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
muhammet
selamlar başlıkta yazdığım gibi monitör arıyorum bütçe 5000 ips panel min 144 hz istiyorum ve canlı renkler istiyorum.
Lenovo 25i-30 önermeyin ghosting ve bi ton ayar yapmakla uğraşmak istemiyorum ve bazılarında klavye mouse gitmiş falan bu tarz hatalarla uğraşmak istemediğimden almak istemiyorum.
benim bulduklarım:
dell g2422hs
gigabyte g24f-2

önerilere açığım.

TP Jougan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
147
İsim
Emirhan Savaş
lg 24gn65r-b

Klaus1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
353
İsim
Taha Kenan
Asus tuf monitörlere bakabilirsin kullanıyorum renklerinden gayet memnunum IPS almalısın

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
selamlar başlıkta yazdığım gibi monitör arıyorum bütçe 5000 ips panel min 144 hz istiyorum ve canlı renkler istiyorum.
Lenovo 25i-30 önermeyin ghosting ve bi ton ayar yapmakla uğraşmak istemiyorum ve bazılarında klavye mouse gitmiş falan bu tarz hatalarla uğraşmak istemediğimden almak istemiyorum.
benim bulduklarım:
dell g2422hs
gigabyte g24f-2

önerilere açığım.
Öncelikle bir ton ayar yapmanıza gerek yok, monitör fabrika çıkışlı Warm olarak geliyor, onu natural yapıp başka bir şey yapmanıza gerek yok. Klavye mouse konusunda ben bir problem yaşamadım, gördüğüm kadarıyla bir kaç kişinin yaşadığı bir sorun, teknoloji şans işi ne de olsa. Attığın modellerin ikiside iyidir, r25i-30 almayacaksınız bunlar güzel seçenek. Aktif olarak G24F-2 ve r25i-30 kullanan biri olarak ergonomik anlamda r25i-30 derdim, onun dışında ikisi arasında ben pek fark hissetmedim. Ha demeyi unuttum r25i-30'da ghosting problemi yok, mprt kapalı overdrive 2 en ideali.

kayesbot

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
muhammet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Asus tuf monitörlere bakabilirsin kullanıyorum renklerinden gayet memnunum IPS almalısın
asus tuf modellerinin genelinde ghosting var diye yorumlar okudum o yüzden pek yanaşmadım kullandığınız var mı ?

Klaus1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
353
İsim
Taha Kenan

angel_eye

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,259
İsim
Yunus Emre Karataş
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistemler, Donanım
Öncelikle bir ton ayar yapmanıza gerek yok, monitör fabrika çıkışlı Warm olarak geliyor, onu natural yapıp başka bir şey yapmanıza gerek yok. Klavye mouse konusunda ben bir problem yaşamadım, gördüğüm kadarıyla bir kaç kişinin yaşadığı bir sorun, teknoloji şans işi ne de olsa. Attığın modellerin ikiside iyidir, r25i-30 almayacaksınız bunlar güzel seçenek. Aktif olarak G24F-2 ve r25i-30 kullanan biri olarak ergonomik anlamda r25i-30 derdim, onun dışında ikisi arasında ben pek fark hissetmedim. Ha demeyi unuttum r25i-30'da ghosting problemi yok, mprt kapalı overdrive 2 en ideali.
r25i konusunda katılıyorum ben de hiç yaşamadım bunları

TP Jougan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
147
İsim
Emirhan Savaş
Asus TUF modellerinde ölüpixel dolu haberin olsun

kayesbot

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
muhammet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
o ayarları yapınca ghosting olmadığına emin misiniz
bir de iki model arasında hangisinin renkleri canlılıkları daha iyi ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
2,914
İsim
Ertuğrul
İlgilendiği Kategoriler
sim racing, laptop, mouse, klavye

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
G24F-2 arka aydınlatması daha iyi, 125% sRGB değerine sahip ve 6 bit + FRC.

R25İ-30 gerçek 8 bit ve 99% sRGB değerine sahip. Renk olarak kağıt üstünde G24f-2 daha iyi, fakat profesyonel işler yapmıyorsanız gözünüz bunu algılar mı bilmiyorum, ben şahsen farkı hissedemedim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ghosting konusunda, eve geçtiğim zaman testi yapıp buraya atarım.

kayesbot

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
muhammet
G24F-2 arka aydınlatması daha iyi, 125% sRGB değerine sahip ve 6 bit + FRC.

R25İ-30 gerçek 8 bit ve 99% sRGB değerine sahip. Renk olarak kağıt üstünde G24f-2 daha iyi, fakat profesyonel işler yapmıyorsanız gözünüz bunu algılar mı bilmiyorum, ben şahsen farkı hissedemedim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ghosting konusunda, eve geçtiğim zaman testi yapıp buraya atarım.
tamamdır bekliyorum dostum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,008,228
Üyeler
159,746
Son üye