24 inç mi 27 inç mi

Var, 27 inç fazla büyük gereksiz 1080pde. 24 inç öneririm her işini görür.
eyvallah dostum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Çok kişisel bir seçim aslında. Dediğim gibi ben 42 inç tv den bile rahatsız değilim. Önümüzdeki hafta 27 inç bir monitör alacam ve kullanıcam. 27 inç oyunlar için ve karma kullanım için en idealidir (bence).
eyvallah reis bakalm alıcam ıkısınden bıırnı

CSGO, PUBG tarzı espor oyunlarını oynuyorsanız 24 inç daha iyi olur, en azından 1080p'de. Ekrana yakın oynayan biri olduğum için 1080p 27 inç bir monitörde oyun oynamak bana işkence gibi geliyor, oynayamıyorum. Eğer single-player oyunları ağırlıklı olarak oynuyorsanız ve espor oyunlarını aşırı ciddi oynamıyorsanız, kısacası chill takılıyorsanız 27 inç alabilirsiniz.

CSGO, PUBG tarzı espor oyunlarını oynuyorsanız 24 inç daha iyi olur, en azından 1080p'de. Ekrana yakın oynayan biri olduğum için 1080p 27 inç bir monitörde oyun oynamak bana işkence gibi geliyor, oynayamıyorum. Eğer single-player oyunları ağırlıklı olarak oynuyorsanız ve espor oyunlarını aşırı ciddi oynamıyorsanız, kısacası chill takılıyorsanız 27 inç alabilirsiniz.
şuan 27 inç mi kullanıyorsun

24" monitör oyun oynamak için ideal, 27" kadar geniş olmadığı için, ekran hakimiyetin biraz daha iyi oluyor.
27" monitör medya ve üretkenlik için ideal, geniş çalışma alanı sunuyor. Film vs. izlerken de televizyon gibi geniş geliyor.
Önceliğin hangisi ise kararını ona göre var. Para varsa da 24" + 27" alır, çift monitörlü sistem kullanırsın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,362
Üyeler
189,073
Son üye
Halil89
Geri