Mandalı çekiyorum üstüne direkt değil de sağa sola sallayarak çekiyorum yine olmuyor anakart yeni psu yeni ondan mı acabaMandali cektikten sonra geriye guc uygulamaktan baska yapacagin hicbir sey yok.
Ben de de öyle olmuştu.Saga sola doğru çekerek yaptım.Ama sen de olurmu bilmiyorumMandalı çekiyorum üstüne direkt değil de sağa sola sallayarak çekiyorum yine olmuyor anakart yeni psu yeni ondan mı acaba
Yani cekerken sallarsinya sağ solBen de de öyle olmuştu.Saga sola doğru çekerek yaptım.Ama sen de olurmu bilmiyorum
Mandalı çekiyorum üstüne direkt değil de sağa sola sallayarak çekiyorum yine olmuyor anakart yeni psu yeni ondan mı acaba
anakart kasa da mı dışarı da mı . eğer kasaya monteliyse , çıkar anakartı dışarıda daha rahat olur. mandala basarken iyice bak onu tutan bir şey var mı diyevalla olmuyo kafayı yicem en sonunda
Anakart dışarda ona rağmen çok zor mesela cpu pin girisi Cok kolay çıkıyor ama bu çıkmıyoranakart kasa da mı dışarı da mı . eğer kasaya monteliyse , çıkar anakartı dışarıda daha rahat olur. mandala basarken iyice bak onu tutan bir şey var mı diye
mandalı kırmış olabilir misin. önce sağdan çek oynatmaya çalış sonra soldan oynatmaya çalış.Anakart dışarda ona rağmen çok zor mesela cpu pin girisi Cok kolay çıkıyor ama bu çıkmıyor