Neler Yeni

24 saat stress testi yapmak?

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Sarp Yılmaz
Donanım arşivi youtube kanalının bir videosunda Abdullah abi hem furmark hem de prime 95 testini 1 gün açık bırakın diyor.
Tamı tamına 1 gün boyunca iki ana bileşenin tam yükte çalışması zararlı olmaz mı?
Toplam kullanma süresi/ömründe bir azalma, performans kayıpları vs.
Onun yerine birer saat aralıklar ile toplamda 12 saat yapsak daha mantıklı olmaz mı?
Bu bileşenlerin sonuçta bir ömrü var ve biz bunları bu kadar zorlayınca ömürlerinden yemiş olmaz mıyız? Ya da performans kayıplarına maruz kalmaz mıyız?
Abdullah abi en iyisini bilir diyebilirsiniz. Doğrudur ama normal bir kullanıcı böyle bir şeyi birazcık garipser bence.

Yılan Serdar 3T

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Donanım arşivi youtube kanalının bir videosunda Abdullah abi hem furmark hem de prime 95 testini 1 gün açık bırakın diyor.
Tamı tamına 1 gün boyunca iki ana bileşenin tam yükte çalışması zararlı olmaz mı?
Onun yerine birer saat aralıklar ile toplamda 12 saat yapsak daha mantıklı olmaz mı?
Bu bileşenlerin sonuçta bir ömrü var ve biz bunları bu kadar zorlayınca ömürlerinden yemiş olmaz mıyız? Ya da performans kayıplarına maruz kalmaz mıyız?
Ömrünü kısalta kısalta 1 gün bırakmazsınız. Bir şey olmaz tabi elektrik gitmediği veya yıldırım çarpmadığı sürece.

RTX3070

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,079
İsim
RTX 3070
İlgilendiği Kategoriler
Windows ve teknik sorunlar
1 güne gerek yok ki. Çok uzun. 15 dk yeterli olur.

Mehmet Anıl

80+ Silver

Chapin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,086
İsim
.
24 Saat test yap bakalım... Ekran kartı sonra top atmaya başlasın...

Furmark ekran kartları için zararlıdır ve Artrifacth gibi arızaları anlayamazsınız. En iyisi gerçek hayatta o sistemle yapacağınız işi yapmak, yani OYUN OYNAMAK! Sen o sistemi Furmark için almadın zaten, oyun oynamak için aldın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Sarp Yılmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
yapmak zorunda değilsin
istemiyorsan yapma
Ben zorundayım demedim ki ne bu tavır? soru sordum sadece cevaplamak istemiyorsan cevaplama
allah allah ya
Mesaj otomatik birleştirildi:

24 Saat test yap bakalım... Ekran kartı sonra top atmaya başlasın...
Zaten yapıcam demedim abdullah abi öyle söylüyor bir videosunda madem zararlı neden öyle söylüyor?

Chapin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,086
İsim
.
Ben zorundayım demedim ki ne bu tavır? soru sordum sadece cevaplamak istemiyorsan cevaplama
allah allah ya
Mesaj otomatik birleştirildi:

Zaten yapıcam demedim abdullah abi öyle söylüyor bir videosunda madem zararlı neden öyle söylüyor?
Ne zaman öyle bir şey demiş ki? 3 Saat oyun oyna, sistemin gücünü kes tekrar aç aniden oyuna gir eğer sorun çıkmazsa sistem sağlamdır.

usper

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Abdullah abi en iyisini bilir diyebilirsiniz. Doğrudur ama normal bir kullanıcı böyle bir şeyi birazcık garipser bence.
gerek yok 15 20dk yap yeter

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Sarp Yılmaz
Ne zaman öyle bir şey demiş ki? 3 Saat oyun oyna, sistemin gücünü kes tekrar aç aniden oyuna gir eğer sorun çıkmazsa sistem sağlamdır.
Atayım linkini istersen
izle videoyu ve dediğini kendi gözlerinle gör!

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,722
Üyeler
163,707
Son üye
legnikaaaa
Top Bottom