Bu sistemi tavsiye etmiyorum, geleceğe yönelik değil.r3 3200g rx 550 lili falan sistemler
3200g ile rx550yi beraber mi alacaksınız ?inşAllah ya bir sistem alırım Allahın izniyle
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam birde sizce r3 3200g rx 550 lili falan sistemler kaça olur öyle bir sistem alcam
@rookie27 noldu niye şaşırdın ?3200g ile rx550yi beraber mi alacaksınız ?
24 temmuzun özelliği nedir?
Etherium 2.0 çıkıyor. Bu ne derseniz ekran kartı fiyatlarını düşürmeye yönelik bir şey.24 temmuzda ne oluyor. yeşillendirirmisiniz
Hocam 24 temmuz olayı nedir kesin kaynak ne?1650 li sistemler 24 temmuzdan sonra 5k fln satılacak kampanyasız bence
eth 2.0 çıkıyorHocam 24 temmuz olayı nedir kesin kaynak ne?
Kesin mi ?eth 2.0 çıkıyor
Hocam yani öyle bir sistem çok anlamıyorum ben orta bir sistem alcam yani fiyatı ne kadar olur sizce3200g ile rx550yi beraber mi alacaksınız ?
@rookie27 noldu niye şaşırdın ?
Eğer beraber alacaksa alma diyecektim
hocam orta bir sistem yani sizce kaça olur ?Bende beraber alacağına şaşırdım üstat size değil saçma bir ikili olur yani.
GTX1650 sistemi şu an 5.5 k alabilirsin.Hocam yani öyle bir sistem çok anlamıyorum ben orta bir sistem alcam yani fiyatı ne kadar olur sizce
hocam orta bir sistem yani sizce kaça olur ?
Apu ile rx550'nin performansı aynı zatenHocam yani öyle bir sistem çok anlamıyorum ben orta bir sistem alcam yani fiyatı ne kadar olur sizce
hocam orta bir sistem yani sizce kaça olur ?