Büyük çoğunluğu düzelicek ekran kartı piyasasinin 3070ti lar 7k olur diye düşünüyorum3070 ti veya çok iyi fiyata bulursam 3080 almayı düşünüyorum varmı fiyat tahmini yada beklenen
iyi iyi dolar artmadan akşam diğer parçaları alıyorum 13500 e 7 k yada 3070 ti bulurum misBüyük çoğunluğu düzelicek ekran kartı piyasasinin 3070ti lar 7k olur diye düşünüyorum
unlucky broPiyasa düzelecek benim gibi salaklık yapıp bu zamanda sistem almayın
3070 ti yada 3080 almayı düşünüyorum güzelYıl başına kadar anca toparlanır piyasa acele etmeyin. rtx 3060 5k
Bende gt1030 aldım idarelik sonra değiştiricem sistemin diğer parçaları nasıl ?iyi iyi dolar artmadan akşam diğer parçaları alıyorum 13500 e 7 k yada 3070 ti bulurum mis
Mesaj otomatik birleştirildi:
unlucky bro
Çok emin olmayın kesin bir şey söyleyemeyiz ama 20.5K ya 3070 ti li sistem neden alıyorsunuz ki?iyi iyi dolar artmadan akşam diğer parçaları alıyorum 13500 e 7 k yada 3070 ti bulurum mis
unlucky bro
Bende gt1030 aldım idarelik sonra değiştiricem sistemin diğer parçaları nasıl ?
ne alayım dostum ? yan parçaları leşş olan hazır sistemleri tercih etmiyorumÇok emin olmayın kesin bir şey söyleyemeyiz ama 20.5K ya 3070 ti li sistem neden alıyorsunuz ki?
Hocam siz bilirsiniz eğer iyi parçalar almak istiyorsanız bu sistemi alabilirsiniz.Alıntıyı görüntüle
ne alayım dostum ? yan parçaları leşş olan hazır sistemleri tercih etmiyorum
Güzel sistem kurmuşsun benim sistem nasıl olmuş senceAlıntıyı görüntüle
ne alayım dostum ? yan parçaları leşş olan hazır sistemleri tercih etmiyorum
gayet güzel ama belki psu 750 olsa daha iyi olurdu diye düşünüyorum ekran kartı tahminim 3060 yada 3070 ekliceksiniz diye tahmin ediyorumGüzel sistem kurmuşsun benim sistem nasıl olmuş sence
Bu arada sıvı soğutma incehesap gaming gecesinde 1200 e kadar düşüyor kaziklanmayın ve o kasanın fanları biraz kötü
dostum buGüzel sistem kurmuşsun benim sistem nasıl olmuş sence
Bu arada sıvı soğutma incehesap gaming gecesinde 1200 e kadar düşüyor kaziklanmayın ve o kasanın fanları biraz kötü
Biliyorum ama kesinlikle o sıvı soğutma o kadar etmiyor onu başka yerden alın sadecegayet güzel ama belki psu 750 olsa daha iyi olurdu diye düşünüyorum ekran kartı tahminim 3060 yada 3070 ekliceksiniz diye tahmin ediyorum
dostum bu
sistemi toplamak istesem zaten 12500 fln bile toplarım ama ben burda 9 ay taksite faizsiz alabiliyorum o yüzden hepsi buradayı tercih ediyorum
Psu 650w 3070ti kadar destekliyor ama rx6700xt 3070,3070ti bu üçünden birini alicam onun dışında gayet memnunum sonrasında birde iyi bir soğutma alicamgayet güzel ama belki psu 750 olsa daha iyi olurdu diye düşünüyorum ekran kartı tahminim 3060 yada 3070 ekliceksiniz diye tahmin ediyorum
dostum bu
sistemi toplamak istesem zaten 12500 fln bile toplarım ama ben burda 9 ay taksite faizsiz alabiliyorum o yüzden hepsi buradayı tercih ediyorum
1600 e fln var ama uğraşmak istemiyorum ya farklı yerden biraz enayilik ama taksitile alıcağım için fark etmiyorBiliyorum ama kesinlikle o sıvı soğutma o kadar etmiyor onu başka yerden alın sadece