YiğitAysul
80+ Silver
1200 e düşüyor hata yaparsın bence1600 e fln var ama uğraşmak istemiyorum yafarklı yerden biraz enayilik ama taksitile alıcağım için fark etmiyor
1200 e düşüyor hata yaparsın bence1600 e fln var ama uğraşmak istemiyorum yafarklı yerden biraz enayilik ama taksitile alıcağım için fark etmiyor
1200 e görürsem alırım1200 e düşüyor hata yaparsın bence
Bu cuma günü bak incehesap a1200 e görürsem alırım
dostum o bildiğim kadarıyla fan hızı son hızda olduğu zaman öyle oluyor ama zaten evde genelde tek oluyorum kulaklık hyperx var dışardan ses gelmiyor genelde ondan sıkıntı yaratmazBu cuma günü bak incehesap a
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu arada başka kasa da bakabilirsiniz
Fanları çok sesli diyorlar kasa için
Xpg battlecruiser bakabilirsindostum o bildiğim kadarıyla fan hızı son hızda olduğu zaman öyle oluyor ama zaten evde genelde tek oluyorum kulaklık hyperx var dışardan ses gelmiyor genelde ondan sıkıntı yaratmaz
bide 360 mm sıvı soğutucu destekleyen güzel kasa pek yok
Birde mesh olan versiyonu daha iyi hava alır haberiniz olsundediğim gibi benim için problem yaratmaz rpm ni bi tık alt seviye kullanırım tahminimce o sorundan da kurtulurum
meshbu zatenBirde mesh olan versiyonu daha iyi hava alır haberiniz olsun
7k olmaz dolar kuru articagi için en düşük 8500 olur diye düşünüyorum oda belkiBüyük çoğunluğu düzelicek ekran kartı piyasasinin 3070ti lar 7k olur diye düşünüyorum
şuan dolarda bi artış yok stabil ilerliyor pek bi olay gelişmezse gene hafif düşüşe geçer ama sonrası için bişey diyemem7k olmaz dolar kuru articagi için en düşük 8500 olur diye düşünüyorum oda belki
Bence o kdr düşmez ama nasip .dşuan dolarda bi artış yok stabil ilerliyor pek bi olay gelişmezse gene hafif düşüşe geçer ama sonrası için bişey diyemem
YTD
normal şuanki ederi o kişuan dolarda bi artış yok stabil ilerliyor pek bi olay gelişmezse gene hafif düşüşe geçer ama sonrası için bişey diyemem
YTD