240.000 ₺ BÜTÇE İLE KASA TOPLAMA

Reaksiyon skoru
17
Arkadaşlar selam. Hem oyun hem de iş için en az 6 7 yıl sorun çıkartmayacak bir sistem topluyorum.

Bütçem 240.000 ₺ Monitörüm var. 240 bine en uygun ve kaliteli şekilde bu parçaları topladım. Önerilerinizi bekliyorum acele edip yanlış karar vermek istemiyorum.

Önemli not. Tek bir siteden toplamak zorundayım. Montajı yapılması lazım. (Parça parça toplayıp toplama işi sıkıntı hem ben pek iyi anlamıyorum hem de yaşadığım şehirde düzgün bilgisayarcı yok.)

1752510536752.webp

Arkadaşlar selam. Hem oyun hem de iş için en az 6 7 yıl sorun çıkartmayacak bir sistem topluyorum.

Bütçem 240.000 ₺ Monitörüm var. 240 bine en uygun ve kaliteli şekilde bu parçaları topladım. Önerilerinizi bekliyorum acele edip yanlış karar vermek istemiyorum.

Önemli not. Tek bir siteden toplamak zorundayım. Montajı yapılması lazım. (Parça parça toplayıp toplama işi sıkıntı hem ben pek iyi anlamıyorum hem de yaşadığım şehirde düzgün bilgisayarcı yok.)

Alıntıyı görüntüle
ssd samsung 9100 varsa ona geç , ana kart olarak yine farklı x870 lere bakarsan daha iyi olur colorful markası pek iyi anılmıyor , ağır işler yapacaksan palit 5090 gamerock veya msi vanguard tercih edilebili.
düzenleme : asus astralin fiyatı uygun ise oda olur tabii ki.

ssd samsung 9100 varsa ona geç , ana kart olarak yine farklı x870 lere bakarsan daha iyi olur colorful markası pek iyi anılmıyor , ağır işler yapacaksan palit 5090 gamerock veya msi vanguard tercih edilebili.
düzenleme : asus astralin fiyatı uygun ise oda olur tabii ki.
ASUS TUF GAMING X870-PLUS WIFI AMD X870 Soket AM5 DDR5 8000+(OC)MHz ATX Gaming (Oyuncu) Anakart

Modeline geçiş yaptım. Asus TUF modeli indirimde olduğu için tercih ettim. 125 bine denk geliyor. MSI Ventus modeli var ama Asus her türlü daha iyi bence kart konusunda.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Anakarti niye asus bakmadin hepsi asus olmusken
ASUS TUF GAMING X870-PLUS WIFI AMD X870 Soket AM5 DDR5 8000+(OC)MHz ATX Gaming (Oyuncu) Anakart modeline geçiş yapılmıştır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,631
Üyeler
183,149
Son üye
berk75
Geri