Samsung 25" Odyssey G4 LS25BG400EUXUF 1Ms 240Hz IPS HDR10 G-Sync Gaming Monitör
Samsung 25" Odyssey G4 LS25BG400EUXUF 1Ms 240Hz IPS HDR10 G-Sync Gaming Monitör fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
Attığınızı görmedim kusura bakmayın hangisi alınabilir hocamBu nasıl hocam aralarında bir fark varmıdır hangisi daha iyiSamsung 25" Odyssey G4 LS25BG400EUXUF 1Ms 240Hz IPS HDR10 G-Sync Gaming Monitör
Samsung 25" Odyssey G4 LS25BG400EUXUF 1Ms 240Hz IPS HDR10 G-Sync Gaming Monitör fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
Twisted minds hakkında forumda postlar vardı, memnun kaldı çoğu kişi, odyssey hakkında pek bir fikrim yok hiç araştırmadım ve önyargılıyım da kendim zamanında odyssey G3'ten ağzım yandığı için. G4 başarılı ise alınabilir yinedeBu nasıl hocam aralarında bir fark varmıdır hangisi daha iyiSamsung 25" Odyssey G4 LS25BG400EUXUF 1Ms 240Hz IPS HDR10 G-Sync Gaming Monitör
Mesaj otomatik birleştirildi:
Attığınızı görmedim kusura bakmayın hangisi alınabilir hocam
G4 ucuz ama bilmiyorum daha araştırma fırsatım olmadıTwisted minds hakkında forumda postlar vardı, memnun kaldı çoğu kişi, odyssey hakkında pek bir fikrim yok hiç araştırmadım ve önyargılıyım da kendim zamanında odyssey G3'ten ağzım yandığı için. G4 başarılı ise alınabilir yinede
Ben monitörü temmuzun ortalarında alacağım ondan dolayı bir şey diyemiyorum net olarakG4 ucuz ama bilmiyorum daha araştırma fırsatım olmadı