Sata SSD alacağım sırf oyun için artık yetmiyor kendi ssdim önerilerini bekliyorum bütçe 300-350 arası
240gb apacer phanter de sorunlar yaşayanlar oluyormus , onu onermisler de söyleyeyim dedim.Sata SSD alacağım sırf oyun için artık yetmiyor kendi ssdim önerilerini bekliyorum bütçe 300-350 arası
Aynen. En iyisi Patriot gibi.240gb apacer phanter de sorunlar yaşayanlar oluyormus , onu onermisler de söyleyeyim dedim.
Bunun 120 gb liği kuzenimde var vaat ettiği değerler 500-440 gibi bir şey o 550-510 civarı alıyordu ve 1 yıldır kullanmasına rağmen yüzde 99 sağlığı var.buna çok iyi diyorlar.![]()
240 GB JAMES DONKEY JD240 LE 2.5" 510-500 MB/s SSD Disk
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Bu patirot burst değil ve QLC Nand, Burst'den daha kötü bir model https://forum.donanimarsivi.com/kon...-modeli-patriot-burst-ve-patriot-p210.414947/![]()
Hard Disk - Sabit Disk - n11
Hard Disk ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Hard Disk çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com
şuan aynısından bende var bir tane daha mı alayım?Bunun 120 gb liği kuzenimde var vaat ettiği değerler 500-440 gibi bir şey o 550-510 civarı alıyordu ve 1 yıldır kullanmasına rağmen yüzde 99 sağlığı var.
Onun kullandığı baya güzel ama en iyisi denir mi bilemem.
aynısından var bir tane daha alsam iyi olabilir aslındabuna çok iyi diyorlar.![]()
240 GB JAMES DONKEY JD240 LE 2.5" 510-500 MB/s SSD Disk
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Ssd hakkında bir şey diyemeyeceğim insanlar patriot gigabyte vs öneriyor ben sadece kuzenimdekinin gerçekten güzel olduğunu söyledimşuan aynısından bende var bir tane daha mı alayım?
Mesaj otomatik birleştirildi:
aynısından var bir tane daha alsam iyi olabilir aslında
hepsi aynı para zaten iyisini bulsam şeytan paraya kıy 870 evo al diyor ama gereksiz pahalıSsd hakkında bir şey diyemeyeceğim insanlar patriot gigabyte vs öneriyor ben sadece kuzenimdekinin gerçekten güzel olduğunu söyledim
Ama ben olsam patriot alırdım herhalde