teşekkürler bu yorum beni rahatlattıSamdung odyseyy g4 kullanıyorun tam f p cihazı diyenilirim kalitesinide beğendim tavsiye ederim diğer arkaşadalar sıkıntılar yaşamış ama ben yaşamıyprum
Monitörü alırsanız güzel bi renk ayarı yapmanızı tavsiye ederim fabrija çıkışlı ayarları rezaletteşekkürler bu yorum beni rahatlattı
Bana mesaj atarsanuz ayarlarımı size atarımteşekkürler bu yorum beni rahatlattı
Bu bütçede doğru düzgün bir şey bulmak zor zaten, G3 serisi sorunluydu, ama G4'te düzelttiklerini duymuştum. G3 zaten VA paneldi.arkadaşlar bütçe 5k bütçe var belki zorlasam 5.5k olur 240 hz ips veya tn panel önerir misiniz? asansör özelliği olursa güzel olur.
Mesaj otomatik birleştirildi:
bu nasıl?Samsung 25" Odyssey G4 LS25BG400EUXUF 1Ms 240Hz IPS HDR10 G-Sync Gaming Monitör
Samsung 25" Odyssey G4 LS25BG400EUXUF 1Ms 240Hz IPS HDR10 G-Sync Gaming Monitör fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
evet, g4 ips ve 240hz ayrıca yükseklik ayarı olması falan ilgimi çekiyor rahat bir monitör.Bu bütçede doğru düzgün bir şey bulmak zor zaten, G3 serisi sorunluydu, ama G4'te düzelttiklerini duymuştum. G3 zaten VA paneldi.
attımMonitörü alırsanız güzel bi renk ayarı yapmanızı tavsiye ederim fabrija çıkışlı ayarları rezalet
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bana mesaj atarsanuz ayarlarımı size atarım
240 hz o monitör sağlam diğer g serisi çöp bende g5 var bunu satıp g4 e geçesim varonu düşünüyorum.
anladım240 hz o monitör sağlam diğer g serisi çöp bende g5 var bunu satıp g4 e geçesim var
gerek yok f/p değilBütçeniz daha yukarıda olsa Zowie alın derdim. Ben CS için Zowie monitör istiyorum.