Neler Yeni

240 hz monitor aldım, ama FPS değerlerim düşük

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Ahmet Efdâl
Instagram
ahmetefdal
Steam
https://steamcommunity.com/id/ahmetefdal/
Discord
ahmetefdal
Merhaba Arkadaşlar geçenlerde samsung odyssey 27 inç 240 hz 4 Ms monitorunu aldım ve display kabloyla bağladım. Şimdi sormak istediğim soru şu : Ben msi rx580 armor 8 gb ekran kartı ve Ryzen 5 1600 işlemci kullanıyorum ve valorant oynarken 100-165 arası fps alıyorum ama monitorumun 240 hz olması oyun oynarken bana herhangi bir sorun çıkartır mı, veya ekran kartı driverime nasıl bir ayar yapmayılım lag falan olmaması için.

JumboG4rid3s

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,243
İsim
ömer faruk
İlgilendiği Kategoriler
ZORT
240 hz göremezsiniz 240 fps almanız lazım bence o sisteme o monitör fazla olmuş

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Ahmet Efdâl
Instagram
ahmetefdal
Steam
https://steamcommunity.com/id/ahmetefdal/
Discord
ahmetefdal
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
biliyorum zaten ilerde sistemimi yükselteceğim için şimdiden alayım dedim ama asıl demek istedğim şu. bende biliyorum 240 fps almadıgım için 240 hz i hissedemeyeciğimi ama böyle yüksek hz li bi monitorde 240 ın altında fps almak oyun oynarken bana donma takılma input lag falan sorunlarını bana yaşatır mı. veya yaşamamak için ne yapmalıyım. ekran kartı driver ayarlarında neleri değiştirmem gerek.

Rambo87

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Ilerde Upgrade eder reis.
Mesaj otomatik birleştirildi:

biliyorum zaten ilerde sistemimi yükselteceğim için şimdiden alayım dedim ama asıl demek istedğim şu. bende biliyorum 240 fps almadıgım için 240 hz i hissedemeyeciğimi ama böyle yüksek hz li bi monitorde 240 ın altında fps almak oyun oynarken bana donma takılma input lag falan sorunlarını bana yaşatır mı. veya yaşamamak için ne yapmalıyım. ekran kartı driver ayarlarında neleri değiştirmem gerek.
Hayirli olsun ve dert etme. Ilerde Upgrade edersin.

JumboG4rid3s

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,243
İsim
ömer faruk
İlgilendiği Kategoriler
ZORT
ekran kartı esports profilinde olsun inpust lag olmaz sanmıyorum eğer sorun yaşarsanda 165 hze çekersin monitörü de zannetmiyorum sorun yaşayacağını

tccc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
592
İsim
mmzmz
arkadaşında dediği gibi o sisteme o monitör çok fazla olmuş ama ileride yükseltecekseniz sıkıntı yok

Fordon Greeman

80+ Bronze
Hiçbir sorun çıkartmaz. Bir para kesesi hayal edin. Bu para kesesi de 240hz için kullanmış olduğum benzetme olsun. İçerisindeki paralar da aldığınız FPS değeri. Para kesesi ne kadar büyük olursa o kadar çok para alabilirsiniz içine ve onu kullanabilirsiniz. Küçük olduğunda ise para kesesi az olacağından (144-60hz. vs.) içerisine alabileceği para miktarı sınırlıdır. Siz büyük para kesesi ile de küçük keselerin aldığı kadar alabilirsiniz isterseniz, ancak daha fazla taşıma imkanınız olur gibi düşünün. 144 FPS'in üzerine çıktığı anda 240hz'in avantajını görmeye başlarsınız. Altında bir değişiklik olmaz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,054,048
Üyeler
167,414
Son üye
Burikk38
Top Bottom