Neler Yeni

240 TL ye James Donkey 712 aldım iyi mi ?

NecroPunch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
176
İsim
Ali Paşa Yıldırım
240 tl ye 50 tl lik indirim kodu ile beraber hepsi burada üzerinden aldım indirimi 250 tl ve üzeri alışveriş için diyordu sizce iyi mi ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

240 TL ye 50 TL lik indirim kodu ile beraber aldım indirimi 250 TL ve üzeri alışveriş için diyordu sizce iyi mi ?
Satıcı İncehesap olduğundan o saatte ucuzdu hemde 50 tl lik kupon ile bu fiyata gelmişti

Son düzenleme:

kimselerduymasın

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
229
İsim
kimseler duymasın
240 TL ye 50 TL lik indirim kodu ile beraber aldım indirimi 250 TL ve üzeri alışveriş için diyordu sizce iyi mi ?

Satıcı İncehesap olduğundan o saatte ucuzdu hemde 50 TL lik kupon ile bu fiyata gelmişti
şüphede kalmana gerek yok sana güzel gelmişse sorun yoktur bendede medusa rainbow var karşılaştırdım seninkiyle aynı nerdeyse yani performansı iyi merak etme

NecroPunch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
176
İsim
Ali Paşa Yıldırım
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
şüphede kalmana gerek yok sana güzel gelmişse sorun yoktur bendede medusa rainbow var karşılaştırdım seninkiyle aynı nerdeyse yani performansı iyi merak etme
teşekkür ederim peki normal bi kullanımda beni kaç yıl idare eder

Burak.twitchNietral

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
146
İsim
Burak Öztürk

Satıcı İncehesap olduğundan o saatte ucuzdu hemde 50 TL lik kupon ile bu fiyata gelmişti
Bende vardı çok hoşuma gidiyordu,pek anlamıyorum kulaklıktan bu arada.Beni tatmin etmişti, eğer profesyonel olarak değilse işin iş görür

Selman Karaa

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,261
İsim
Selman
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar / Masaüstü Bilgisayar Tavsiyeleri / Ekipmanlar / Konu dışı
GameNote H2016D daha iyi

whoamii

80+ Silver
1 buçuk sene kadar kullandım, ses kasmak için gayet güzel kulaklık fakat uzun kullanıma sorun çıkarıyor. Yazın 5 saat falan kulağımda oluyordu, onun yüzünden kulaklarımda akıntı başlamıştı.

NecroPunch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
176
İsim
Ali Paşa Yıldırım
1 buçuk sene kadar kullandım, ses kasmak için gayet güzel kulaklık fakat uzun kullanıma sorun çıkarıyor. Yazın 5 saat falan kulağımda oluyordu, onun yüzünden kulaklarımda akıntı başlamıştı.
zaten 5 saat kafamda kalması zor arada çıkarıp hava alırım ben peki akıntıdan kastınız ne ?

whoamii

80+ Silver
zaten 5 saat kafamda kalması zor arada çıkarıp hava alırım ben peki akıntıdan kastınız ne ?
Bir tür hastalık, kulaklarım havasız kaldığı için kulaklık yüzünden oluştu. Çünkü kulaklığın pedleri deriydi. Kulaklık hakkında kısaca bilgi vermem gerekirse, malzeme kalitesi 710 ve 711 e göre gayet iyi. Diğer kulaklıklara göre biraz ağır gelebilir, alışması zor oluyor. Üzerindeki ışıkları kapatamıyorsun ve bu da bir eksi. Eğer E-spor oyunları oynuyorsan alınabilir ama dediğim gibi uzun kullanımda sıkıntı çıkarıyor.

NecroPunch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
176
İsim
Ali Paşa Yıldırım
Bir tür hastalık, kulaklarım havasız kaldığı için kulaklık yüzünden oluştu. Çünkü kulaklığın pedleri deriydi. Kulaklık hakkında kısaca bilgi vermem gerekirse, malzeme kalitesi 710 ve 711 e göre gayet iyi. Diğer kulaklıklara göre biraz ağır gelebilir, alışması zor oluyor. Üzerindeki ışıkları kapatamıyorsun ve bu da bir eksi. Eğer E-spor oyunları oynuyorsan alınabilir ama dediğim gibi uzun kullanımda sıkıntı çıkarıyor.
hocam 4-4.5 yıldır bunu kullanıyorum pek ağır gelir mi sence https://www.hepsiburada.com/rampage...eqKzP0hYI7-W-Ya-8-77CozVG3uuid3UaAkpwEALw_wcB

whoamii

80+ Silver

NecroPunch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
176
İsim
Ali Paşa Yıldırım
O kulaklığa göre ağırdır, malzemesinden kaynaklı fakat bir süreye alışırsın. Söylediğim gibi 1 buçuk sene kullandım, ilk zamanlar alışmak zor geldi sadece.
eyw

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,042,714
Üyeler
165,408
Son üye
sihecate
Top Bottom