Mete Yavuz
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 9
Herkese Selamlar !
Yine Düşük Bütçeli Bir Sistemle Karşınızdayım. 2400 Lira Civarı Bütçesi Olanlar İçin Yapılabilecek En İyi Sistemi Yaptığımı Düşünüyorum.
İşlemci Olarak Ryzen 3 1200 Kullandım, Anakart Olarak Biostar'ın A320 Chipset Bir Anakartını Kullandım. 625 Lira.
Ram Olarak İse Adata Gammix D30 8Gb 3200 MHz Ramini Kullandım. Bütçesi Olanlar 2 Tane Alabilirler. 290 Lira.
Ekran Kartı Olarak RX470 Kullandım. 650 Lira.
SSD Olarak İse Apacer'in 240GB Modelini Kullandım. 287 Lira.
Kasa Olarak Aerocool'un Tomahawk Modelini Kullandım. 125 Lira.
PSU Olarak FSP 500W 80+ Gold Sertifikalı Bir Model Kullandım. 250 Lira.
Monitör Olarak 75Hz 18.5" Bir Model Buldum. 250 Lira.
Arkadaşlar Olabildiğince Ürünleri Tek Bir Şehirden Bulmaya Çalıştım Ama PSU Olarak Uyguna Bir Model Bulduğum İçin Farklı Bir Şehirden Kullandım.
Sistem Şu An 2.427 Lira. Pazarlık Denerseniz 2200 Civarına Alabilirsiniz.(Belki)
Bütçesi Olanlar Çift Kanal 2x8 Gb Ram Alabilirler.
Benzer Sistemin FPS Testleri :
Not: Alto Kelimesi İspanyolca'da Yüksek Anlamına Gelmektedir. Videoda Bolca Geçiyor Diye Not Ekledim
Hatalarım Olduysa Bu Konu Altında Düzeltebiliriz.
Saygılarımla...
Yine Düşük Bütçeli Bir Sistemle Karşınızdayım. 2400 Lira Civarı Bütçesi Olanlar İçin Yapılabilecek En İyi Sistemi Yaptığımı Düşünüyorum.
İşlemci Olarak Ryzen 3 1200 Kullandım, Anakart Olarak Biostar'ın A320 Chipset Bir Anakartını Kullandım. 625 Lira.
Anakart ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Donanımları sahibinden.com'da
Anakart ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'da
www.sahibinden.com
Adata Gammix D30 XPG 8 GB 3200 MHz DDR4 CL16 AX4U320038G16A-SR30 Bellek Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Adata Gammix D30 XPG 8 GB 3200 MHz DDR4 CL16 AX4U320038G16A-SR30 Bellek arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
www.akakce.com
Ekran Kartı Fiyatları, İkinci El ve Sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da
Ekran Kartı fiyatları, ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'da
www.sahibinden.com
Apacer PANTHER AS340/240GB 2.5" SATA 3.0 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Apacer PANTHER AS340/240GB 2.5" SATA 3.0 SSD arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
www.akakce.com
Kasa ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Donanımları sahibinden.com'da
Kasa ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'da
www.sahibinden.com
Güç Kaynağı ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Donanımları sahibinden.com'da
Güç Kaynağı ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'da
www.sahibinden.com
LED & LCD Monitör Modelleri & Fiyatları sahibinden.com'da
LED & LCD Monitör Modelleri ikinci el ve sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da. En uygun fiyatlar için tıklayın.
www.sahibinden.com
Arkadaşlar Olabildiğince Ürünleri Tek Bir Şehirden Bulmaya Çalıştım Ama PSU Olarak Uyguna Bir Model Bulduğum İçin Farklı Bir Şehirden Kullandım.
Sistem Şu An 2.427 Lira. Pazarlık Denerseniz 2200 Civarına Alabilirsiniz.(Belki)
Bütçesi Olanlar Çift Kanal 2x8 Gb Ram Alabilirler.
Benzer Sistemin FPS Testleri :
Hatalarım Olduysa Bu Konu Altında Düzeltebiliriz.
Saygılarımla...