Öneri 240gb ssd önerisi

erencavdarr

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
720
480 gb alacaktım ama sistem 4.5k ya geliyor ve bütçe 4300. HyperX Fury 3D 480GB bakıyodum ve 240gb versiyonu sıkıntılıymış. Uygun fiyata en iyi performanslı ssd hangisidir.
Aklımda WD GREEN 240GB ve SanDisk 240GB var. 240 gb tercih edersem güvenebileceğim ssdler hangileridir?

Bence wd green 240 gb daha kalitelidir. Wd markası sandisk ten çok daha güvenilir bir marka bende 1tb hddsi var sıkıntı yaratmadı ama sandisk in flash belleklerini kullandıysan çok da iyi olmadığı görmüşsünüzdür.

480 gb alacaktım ama sistem 4.5k ya geliyor ve bütçe 4300. HyperX Fury 3D 480GB bakıyodum ve 240gb versiyonu sıkıntılıymış. Uygun fiyata en iyi performanslı ssd hangisidir.
Aklımda WD GREEN 240GB ve SanDisk 240GB var. 240 gb tercih edersem güvenebileceğim ssdler hangileridir?
Wd green iyidir kioxia'da sıkıntısız

İkisi de önermediğim düşük seviye SSD diskler.
En az D-C seviye almaya çalış.
Rehberime bakabilirsin, daha yüksek seviye daha iyi SSD.

Wd al!

CEVAP VERİYORUM CUMA GÜNÜ İNCEHESAPTA JAMESDONKEY 240 SSDLER SATILIYOR COK UYGUN FİYATA ORAYA BAKABİLİRSİN. 500 YAZMA-560OKUMA HIZLARINA SAHİP
Post automatically merged:

okuma ve yazma hızlarını ters yazmışım :)

Son düzenleme:
CEVAP VERİYORUM CUMA GÜNÜ İNCEHESAPTA JAMESDONKEY 240 SSDLER SATILIYOR COK UYGUN FİYATA ORAYA BAKABİLİRSİN. 500 YAZMA-560OKUMA HIZLARINA SAHİP

okuma ve yazma hızlarını ters yazmışım :)
Kronik sorunlu o ssd

Knk 240gb alma hemen bitiyor bir şey yapmıyorum desende yinede bitiyor birden 480gb alman lazım

Kronik sorunlu o ssd
Ne gibi kronik sorunu var ssd ben suan pcde bile kullanıyorum canavar gibi maşallah hatta abdullah bile inceleme yaptı ssdyi

Knk 240gb alma hemen bitiyor bir şey yapmıyorum desende yinede bitiyor birden 480gb alman lazım
işte bu konuda haklısın bende 240 var doğru düzgün kullanamadan bitiyor

Geri