240Hz 1080p - 2K Monitör Önerisi

Ben de 240hz arıyorum ama piyasada çok seçenek yok. Rekabetçi oyun oynuyorsan 2k alman iyi olmaz 2k monitörü de 1080p yapınca kötü oluyormuş. 1080p 240hz olarak samsung'un g4 modeli var ben onu almayı düşünüyorum. Bi' bak bence belki sevebilirsin.
Shroud derke chronicle gibi pro oyuncular 2k da oynamaya başladı uzaktan adamları daha net görüyosun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1080p de rekabetçi oyunlar için 10k bütçede alınabilecek en iyi monitör purexp açınca mprt değeri 0.1ms'e kadar düştüğü söyleniyor buda ghosting'i neredeyse yok ediyor

1710229565024.png

Attığım videodaki teste göre böyle görünüyor. Yıllardır profesyonel fps oyuncularının kullandığı benq'dan daha az ghostingi var. İnanılmaz iyi.

Alıntıyı görüntüle
Attığım videodaki teste göre böyle görünüyor. Yıllardır profesyonel fps oyuncularının kullandığı benq'dan daha az ghostingi var. İnanılmaz iyi.
Benim gördüğüm tek sıkıntısı local dimming olmaması buda siyah sahnelerde monitörün ışığını görüyosun ışık süzmesi değilde böyle monitörden ışık geliyor siyahın arkasından

Benim gördüğüm tek sıkıntısı local dimming olmaması buda siyah sahnelerde monitörün ışığını görüyosun ışık süzmesi değilde böyle monitörden ışık geliyor siyahın arkasından
Bunu bilmiyordum. Ben competitive oyuncu olduğumdan bana fark etmiyor böyle şeyler. Fiyatına göre en düşük ghosting, input lag ikilisini elde etmeye çalışıyorum. Almayı düşünenler bu monitörün competitive için biçilmiş kaftan olduğunu ve tabi fiyatına göre özellikleri olduğunu aklında bulundursun.

ViweSonic XG2431 aldım 1-2 haftadır kullanıyorum oldukça iyi bir monitör. Dolu bir paket.
Parasını hak eder mi tamamiyle, valorant'ta kendimi geliştirmek istiyorum çünkü, ana ekranım olacak?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,094,212
Üyeler
173,941
Son üye
probabapro
Geri