Öneri 240hz 1ms Monitör

Merhaba sanırım biraz pahalı her ne kadar 144 ler şuanlık iyi gibi bence

Merhaba,

Bahsettiğiniz Viewsonic marka monitörü 1 yıldır kullanıyorum.Nvidia 'nın adaptive sync desteği geldikten sonra monitör şahlandı diyebilirim.Ekran kartım msi gtx 1080 gaming x ve ryzen 7 işlemciyle kullanıyorum.Özellikle e-spor oyunlarında çok performanslı bir monitör.200+ fps almasa bile akıcılıktan ödün vermiyor.Almayı düşünüyorsanız pişman olmayacağınızı söyleyebilirim.Eğer marka model takıntınız yoksa kesinlikle öneriyorum.Bu ve benzeri 240 hz monitör düşünüyorsanız ryzen 3. nesil veya intel 8 nesil ve üzeri i7 öneririm.Herkese iyi forumlar.(Forumdaki ilk mesajım bu arada :) )

Merhaba,

Bahsettiğiniz Viewsonic marka monitörü 1 yıldır kullanıyorum.Nvidia 'nın adaptive sync desteği geldikten sonra monitör şahlandı diyebilirim.Ekran kartım msi gtx 1080 gaming x ve ryzen 7 işlemciyle kullanıyorum.Özellikle e-spor oyunlarında çok performanslı bir monitör.200+ fps almasa bile akıcılıktan ödün vermiyor.Almayı düşünüyorsanız pişman olmayacağınızı söyleyebilirim.Eğer marka model takıntınız yoksa kesinlikle öneriyorum.Bu ve benzeri 240 hz monitör düşünüyorsanız ryzen 3. nesil veya intel 8 nesil ve üzeri i7 öneririm.Herkese iyi forumlar.(Forumdaki ilk mesajım bu arada :) )
https://m.epttavm.com/item/82677524...CVBU5R5zjcOPqnLSOMf8DkQk5G2o7a2BoCE3QQAvD_BwE bu nasıl acaba ikisi karşılaştırılırsa hangisi daha iyi acaba objektif olarak bakın

Merhaba,

Yanlış atmışım bro şu olacaktı https://www.incehesap.com/asus-xg24...T6W6U1VouTP-wX-QYB-0-v3m0d9JUYoRoCeTcQAvD_BwE

Asus bi tık daha iyi onda harici olarak g-sync sertifikası var.Bu durumdan tercih sana kalıyor.Adaptive sync sayesinde nvidia kartlardaki g-sync desteğine kavuştu tüm freesync monitörler.Viewsonic aldığımda asusa nazaran fiyatı baya uygundu o nedenle tercih etmiştim.Sen bütçene ve gönlüne hangisi uyuyorsa onu al bence.

XG2530 Piyasada pek kalmadı eskisi gibi.İlk çıktığında uygun fiyatıyla dikkat çekmişti ve ürünü piyasadan sildiler resmen.Ben iki tane almıştım :) 2 Sene önceydi sanırım ve şu an bile o kadar uyguna 240 hz monitör yok.2000 tl ye satılmıştı ve en yakın rakibi 2800 tl idi.

Merhaba ASUS XG248Q modelini tercih edebilirsin FreeSycn - G-SYNC özelliğine sahip tavsiye ederim.

Geri