Charrins
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 22
- İsim
- Emre ÜLKER
- Bütçe
- 10000
Evet biliyorum birçok konu var ama herkes farklı bir şey öneriyor valorant oynuyorum şuan istediğim 240hz yeterli 10k geçmezse 270-280 de olur 24.5inç den büyük olmayacak ve gerçekten ghosting yapmayan
bir monitör olması lazım şuan samsung odyssey g3 kullanıyorum üstelik 2. versiyon olanından güya ghostingi az olan ama gerçekten valorant için hiç iyi bir monitör değil
Kısacası neredeyse hiç ghostingi olmayan TN panelde olur renkleri çöp etmıyorsa öneri istiyorum sizlerden benim bulduğum bu var gibi ama eksi yönü varmıdır bilmiyorum
bir monitör olması lazım şuan samsung odyssey g3 kullanıyorum üstelik 2. versiyon olanından güya ghostingi az olan ama gerçekten valorant için hiç iyi bir monitör değil
Kısacası neredeyse hiç ghostingi olmayan TN panelde olur renkleri çöp etmıyorsa öneri istiyorum sizlerden benim bulduğum bu var gibi ama eksi yönü varmıdır bilmiyorum
ViewSonic XG2431 23.8" 0.5 ms Full HD FreeSync IPS Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz ViewSonic XG2431 23.8" 0.5 ms Full HD FreeSync IPS Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! ViewSonic XG2431 23.8" 0.5 ms Full HD FreeSync IPS Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 8.562,78 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com