Neler Yeni

Öneri 240HZ Ghosting Yapmayan En Temiz Görüntüyü Verecek Monitör Önerebilir misiniz.

Charrins

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Emre ÜLKER
Bütçe
10000
Evet biliyorum birçok konu var ama herkes farklı bir şey öneriyor valorant oynuyorum şuan istediğim 240hz yeterli 10k geçmezse 270-280 de olur 24.5inç den büyük olmayacak ve gerçekten ghosting yapmayan
bir monitör olması lazım şuan samsung odyssey g3 kullanıyorum üstelik 2. versiyon olanından güya ghostingi az olan ama gerçekten valorant için hiç iyi bir monitör değil
Kısacası neredeyse hiç ghostingi olmayan TN panelde olur renkleri çöp etmıyorsa öneri istiyorum sizlerden benim bulduğum bu var gibi ama eksi yönü varmıdır bilmiyorum

Migel

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
78
İsim
Migel
Bu bütçede xg2431 den daha iyi monitör sanırım yoktur.

Blondeboy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
171
İsim
Ömer

Charrins

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Emre ÜLKER
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu bütçede xg2431 den daha iyi monitör sanırım yoktur.
evet gayet başarılı duruyor ghostıng konusdunda ama görüntü kalitesini öven pek yok gibi o kunuda tereddütte kaldım
https://www.itopya.com/alienware-24...mxDL8rGDZoE4kW5xhnDh4FJ67qCtOi1waAnkiEALw_wcB 1.5 yıldır kullanıyorum. itopyada yakınsan alırsın belki diye atıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Net cafelerde gördüğüm 240 hz monitörlerden(asus vb.) Daha kaliteli geliyor gözüme. Valorantta immo 3 e çıkan yolculuğumda yanımda olan canım yoldaşım..
pek stoğu olan bi ürün değil piyasada cok yaygın olmayan bir üründe olsun istemem ama görüntüsü cam gibi diyorsan bakılabilir maalesef itopya yok antalyadayım

Blondeboy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
171
İsim
Ömer
evet gayet başarılı duruyor ghostıng konusdunda ama görüntü kalitesini öven pek yok gibi o kunuda tereddütte kaldım

pek stoğu olan bi ürün değil piyasada cok yaygın olmayan bir üründe olsun istemem ama görüntüsü cam gibi diyorsan bakılabilir maalesef itopya yok antalyadayım
Hocam cam gibi görüntü olayı farklı 2k 4k monitörler gibi değil veya grafikerlerin çalıştığı monitörler gibi. Ama fps oyunlarında alabileceğin en hızlı tepki süresini veren monitörlerde biridir. Piyasada olmayan değil hocam kampanyaya düştüğü gibi yutuyolar bu monitörü. Alianware i bilen bilir. Çevremdekilere ve kendime aldım

Charrins

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Emre ÜLKER
Hocam cam gibi görüntü olayı farklı 2k 4k monitörler gibi değil veya grafikerlerin çalıştığı monitörler gibi. Ama fps oyunlarında alabileceğin en hızlı tepki süresini veren monitörlerde biridir. Piyasada olmayan değil hocam kampanyaya düştüğü gibi yutuyolar bu monitörü. Alianware i bilen bilir. Çevremdekilere ve kendime aldım
ya cam gibiden kastım bazı ekranlar gerçekten soluk renk oluyor öyle olsun istemiyorum yoksa önceleiğim zaten ghostıngı samsung da dibine kadar oldugu için

Blondeboy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
171
İsim
Ömer
ya cam gibiden kastım bazı ekranlar gerçekten soluk renk oluyor öyle olsun istemiyorum yoksa önceleiğim zaten ghostıngı samsung da dibine kadar oldugu için
Hocam bu alianware de 10 12 tane mod var mobasıdır standartıdır fps modudur. Hepsine göre renk değişimi oluyor + nvidia renk ayarlarından kendine özel bi renkte buluşabiliyosun. Tabi şu an Antalya'da olduğunuz için biraz boşuna yazıyorum ama bilgilendiriyim en azından 🤕

Charrins

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Emre ÜLKER
Hocam bu alianware de 10 12 tane mod var mobasıdır standartıdır fps modudur. Hepsine göre renk değişimi oluyor + nvidia renk ayarlarından kendine özel bi renkte buluşabiliyosun. Tabi şu an Antalya'da olduğunuz için biraz boşuna yazıyorum ama bilgilendiriyim en azından 🤕
Bakalım bi modellerin hepsini incelicem yaa önceki aceleye geldi pişman olduk
Mesaj otomatik birleştirildi:

240 Hz fp olsun derdinde değil 240 hz kalitelisi den olsun

Pckopat

80+ Silver
24" düşünürseniz FastIPS 1ms 280Hz de VG259QM modelini öneririm. Oldukça başarılı.

Charrins

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Emre ÜLKER
24" düşünürseniz FastIPS 1ms 280Hz de VG259QM modelini öneririm. Oldukça başarılı.
Evet aslında güzel cihaz ama ölü piksel oranı çok yüksek aşırı fazla geri dönüş var

egebaranakk0

80+ Silver
Evet aslında güzel cihaz ama ölü piksel oranı çok yüksek aşırı fazla geri dönüş var
Hocam bu Antalya muhabbetini anlamadım alın işte itopyadan zaten 14 gün iade hakkın var he bide aldiğin marka ve monitör efsane neyine tereddüt ediyosun ki alienware paneli wiewsonic panelinden daha iyidir sıkıntı oluşturmaz vg259qm de öneririm fast ips renkleri çok güçlü gösteriyor paneli de kasasıda çok güzel yap FPS monitörü

Blondeboy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
171
İsim
Ömer
Hocam bu Antalya muhabbetini anlamadım alın işte itopyadan
Kanka bir tek mağazalarda var diyor alienware için o yüzden antalyada itopya yoksa diye düşündük . Sanırım bu modelin stokları bitince daha getirmedi türkiyeye dell.

Top Bottom