Neler Yeni

Öneri 240HZ Ghosting Yapmayan En Temiz Görüntüyü Verecek Monitör Önerebilir misiniz.

Charrins

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Emre ÜLKER
ya aslında asus güzel gidip teknosa vs yerde açıp ölü piksel testi yaptırıp alma şansım varsa alınabilir yapıyolarmı öyle bir şey bilmiyorum

Charrins

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Emre ÜLKER
XG2431 DE pahalandı ya tek satıcı vardı zaten şu monitörü buldum ama ASUS ROG STRIX XG249CM sıkıntısı varmıdır acaba gerçekten detaylı bir incelemesi yok bulabildiğim tek sorunu ses geliyormusum biryerınden ince
bu fiyata değilde daha yeni alınmış bir 2. el buldum 9.5 k gibi ölü piksel vs herseyıne bakarım zaten alınır mı? sizce

Charrins

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Emre ÜLKER
Elimde şuan 144 hz samsung var zaten g3 ghostingde üstüne yok bunların uzak dur önerme de kimseye bence ha bu va o ips panel ama yok yine kurtarmıyor Samsung monitör konusunda başarılı değil maalesef

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Elimde şuan 144 hz samsung var zaten g3 ghostingde üstüne yok bunların uzak dur önerme de kimseye bence ha bu va o ips panel ama yok yine kurtarmıyor Samsung monitör konusunda başarılı değil maalesef
Bence sen bilmediğin konu hakkında millete akıl veriyorsun. Attığım monitörle g3 seriisini karşılaştırabileceğini bile düşünüyorsan monitörden zerre anlamıyorsun.

Charrins

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Emre ÜLKER
Bence sen bilmediğin konu hakkında millete akıl veriyorsun. Attığım monitörle g3 seriisini karşılaştırabileceğini bile düşünüyorsan monitörden zerre anlamıyorsun.
Tebrik ederim. Sensin tamam ben zerre anlamıyorum abi haklısın başka yorum yapmana gerek yok

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Öneri istiyorsun sonra öneri veren adama saçma sapan akıl veriyorsun.

Charrins

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Emre ÜLKER
2.el XG249CM aldım suanlik her şey iyi gibi ghosting konusunda gayet başarılı

Top Bottom