Bence de öyle, alternatif sundum sadece.Bunu gördüm de en alttaki çerçevesi kalın biraz.
Ayrıca 24G2U nun üstüne 150 liraya koymanın değeceğini düşünmüyorum
Bence de öyle, alternatif sundum sadece.Bunu gördüm de en alttaki çerçevesi kalın biraz.
Ayrıca 24G2U nun üstüne 150 liraya koymanın değeceğini düşünmüyorum
2. monitör var bende zatenBazı düşük fiyatlı ürünlerde sıkıntılar olabiliyor. Ölü piksel gibi. Yarın itopya indirimleri başlıyor. Yarını bekle indirime girerse itopya dan al.
(Reis çift monitör yapacak. )
Bazı düşük fiyatlı ürünlerde sıkıntılar olabiliyor. Ölü piksel gibi. Yarın itopya indirimleri başlıyor. Yarını bekle indirime girerse itopya dan al.
(Reis çift monitör yapacak. )
Bana değil
Asus TUF dan başka diğer monitörün markası ne? Meraktan soruyorum.2. monitör var bende zaten
Arkadaşa bakıyoruz şimdi aldırcam iyise fiyat
Sömestır indirimi ne zamana kadar sürecek bilginiz varmı?Yarın İtopya Sömertır fırsatları başlıyor
O zaman yine benzer fiyatlara daha güzel monitörler gelebileceğini düşünüyorum
Ama 1713TL ye de alınır çok da iyi fiyat.
Abo 4KO da Asus
PB287Q
Az önce sipariş geçtim.
Kanka naptın?AOC 24G2U Monitör 23.8
AOC 24g2u 24" 1ms 144hz Hdmı/dp/vga Full Hd Gaming (OYUNCU) AMOLED Monitör AOC-24G2U yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
ABOOOOOOOOO
Ediyorum hemen de para karta hemen gelir mi yoksa başka karttan mı alayım?seri iptal
Tamam başka karttan alıyorum birazdan.Başka karttan al Gittigidiyordan aldığının limiti yoksa
Anında gelmez çünkü 3 güne falan gelir