sen niye aynı seyi 1 haftadır 10 tane konu aciyosunBunu alacağım normal 4 k verir mi ?Axen AX50LEDJ203 Televizyon Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
Axen AX50LEDJ203 Televizyon en uygun fiyatı GittiGidiyor'da! Axen AX50LEDJ203 Televizyon incelemesi, yorumlar, özellikleri, fiyat ve taksit seçenekleri için tıklayın!www.gittigidiyor.com
Bilinmeyen :ddddd
her buldugun ürün icin ayrı konu acıyosunBunu alacağım normal 4 k verir mi ?Axen AX50LEDJ203 Televizyon Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
Axen AX50LEDJ203 Televizyon en uygun fiyatı GittiGidiyor'da! Axen AX50LEDJ203 Televizyon incelemesi, yorumlar, özellikleri, fiyat ve taksit seçenekleri için tıklayın!www.gittigidiyor.com
Çıkarmaz, içiniz rahat etsin istiyorsanız, hepsiburadadan ürünün satış sayfasındaki magazaya istediğiniz soruları sorarsanız bizden daha net ve doğru cevap vereceklerdir.Hz miktarı nerde yazıyor acaba MW 2 falan oynucam
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ps 5 Vestel’de soru. Çıkarır mı
Türkiyede bilinmiyor diye heryerde bilinmiyor diye bir şey yok. normalde yurt dışında nam yapmış bir marka türkiyede değilAttığın ürün pek de iyi değil. TCL olarak atılan model ise bilinmeyen bir ürün, muhtemelen yeni çıktı. DisplaySpecs üstünde bilgisi yok. Bütçen nedir?
Bütçe içindeki 4K TV'ler SoC olarak genellikle yetersiz. En kötü bu ürün alınmalı.
Yazdığımı anlamıyormusunuz? Marka değil model bilinmiyor diyorum. Marka değil MODEL. O kadar büyük bir panel üreticisi de değil. Nadiren görüyorum başka markaların onun panelini kullandığıno.Türkiyede bilinmiyor diye heryerde bilinmiyor diye bir şey yok. normalde yurt dışında nam yapmış bir marka türkiyede değil
Bu nasıl yaşadım yerin Yakınından Avm de vardıBütçe içindeki 4K TV'ler SoC olarak genellikle yetersiz. En kötü bu ürün alınmalı.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yazdığımı anlamıyormusunuz? Marka değil model bilinmiyor diyorum. Marka değil MODEL. O kadar büyük bir panel üreticisi de değil. Nadiren görüyorum başka markaların onun panelini kullandığıno.
Ayrıca Samsung, LG gibi markaların da fos çıktığı ürünleri var. Marka nam salmış diye en iyisi olmuyor.
Yine işlemci biraz düşük kalıyor ama D-LED arka aydınlatma bu eksiyi verebilir. İyi bir TV.Bu nasıl yaşadım yerin Yakınından Avm de vardı