Pivot özelliği bulunuyor, ben mi yanlış biliyorum.Almaman için sebep pivot özelliğinin bulunmaması.
Pivot özelliği bulunuyor bu arada.Alman için sebep IPS panel olması,
Almaman için sebep bu panelin markasının Panda olması.
Alman için sebep 144hz olması,
Almaman için sebep tepkime süresi olarak bir VA yada TN olmaması.
Alman için sebep çok yönlü hareket edebilmesi,
Almaman için sebep pivot özelliğinin bulunmaması.
Alman için sebep tasarımının şık olması,
Almaman için sebep malzeme kalitesinin kısmen düşük olması.
Pivot mevcut.Alman için sebep IPS panel olması,
Almaman için sebep bu panelin markasının Panda olması.
Alman için sebep 144hz olması,
Almaman için sebep tepkime süresi olarak bir VA yada TN olmaması.
Alman için sebep çok yönlü hareket edebilmesi,
Almaman için sebep pivot özelliğinin bulunmaması.
Alman için sebep tasarımının şık olması,
Almaman için sebep malzeme kalitesinin kısmen düşük olması.
Pivot özelliği bulunuyor, ben mi yanlış biliyorum.
Pivot'tan kastım dik konuma getirilememesi ve sanırım yok bu özelliği, varsa da yanlış biliyorum kusura bakmayın.Pivot özelliği bulunuyor bu arada.
Kanka cidden kalitesiz bir panel markası ya, benim AOC C24G1 de Panda panel ve Samsung Panel ile arasında dağlar kadar fark var.Panda panel niye önerilmiyor?
Var o özellik.Pivot'tan kastım dik konuma getirilememesi ve sanırım yok bu özelliği, varsa da yanlış biliyorum kusura bakmayın.
Kanka cidden kalitesiz bir panel markası ya, benim AOC C24G1 de Panda panel ve Samsung Panel ile arasında dağlar kadar fark var.
Peki maks. 2000TL Önerebileceğiniz pivot monitör var mı. Pivot yoksa yine de atabilirseniz değerlendiririm.Pivot'tan kastım dik konuma getirilememesi ve sanırım yok bu özelliği, varsa da yanlış biliyorum kusura bakmayın.
Kanka cidden kalitesiz bir panel markası ya, benim AOC C24G1 de Panda panel ve Samsung Panel ile arasında dağlar kadar fark var.
Monitör 1ms değil 4ms sanırım. 1ms e güvenip almayın ama arada fark olacağını düşünmüyorum. Paneli pek güven vermeyen bir çin markasının paneli diye hatırlıyorum. Ips olması güzel. Hoparlör olması güzel ( benim için önemli ) Pivot vardı sanırım. Genel olarak fena değil diyebilirizArkadaşlar belirttiğim modeli almam ve almamam için sebepler söyleyebilir misiniz?
Bir de AOC ölü piksel garantisi var mı?